http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/needARep.page ќе ти дадат некој во твојата близина каде живееш
Јас да прашам нешто во врска со Авон. Претставник сум веќе некое време и сега како преку мене да зачленам и друг претставник?
За ова прашање можеше да прашаш во темата Работа со авон. Инаку не 1 мислам дека треба повече, тоа е ако сакаш да работиш на повисоко ниво и да имаш своја група. @CirezD ќе ти објасни подетално.
Здраво сакам да нарачам производи од авон.. Не познавам некој кој е зачленет.. Како може да нарачам знам дека за да нарачаш треба сметката да ти е над 1000 јас за 1-2 производи... :/
@Skmaki za da poracas ne ti treba smetka nad 1000 den jas na primer nara;av za vrednoast od 300 den. Samo treba da si najdes pretstavnik i da naracas.
Не знам дали сте приметиле, Орифлеим е многу поскапен. Дури и на попуст не е тоа што беше претходно. Многу набиени цени за не некој голем квалитет, ем грамажите им се намалени.
Авон, но мислам дека со пигментноста на сенките од Орифлејм, тие што се продаваат посебно не си може никој.
Авон некако има многу подобар избор и на парфеми,кармини..Секако дека и Орифлем има некој добри работи ама Авон ми е за нијанса подобар
АВОН. Порано користев и Орифлејм, но многу сум позадоволна од производите на Авон. Орифлејм имаат само добри парфеми, од Авон ги имам користено скоро сите гелови, кремови, лабела и сјаеви за усни и некои парфеми и презадоволна сум
Сум користела производи и од Авон и од Орифлејм, задоволна сум и од двете ама повеќе производи имам користено од Авон
Дефинитивно, Авон.. Ја сум лидер на Авон веќе 7-8 месеци, и стварно големо задоволство ми е да работам со таква фирма... Парфеми,шминка,накит,шампони,кремови,лосиони било шо све користам од авон и презадоволна сум Докажан е квалитетот на производите!
Женски да ве прашам, кај можам и дали воопшто можам да си нарачам од тие тестери карминчиња што им се, без разлика дали од Авон или Орифлејм?
Дефинитивно Авон..Но сакав да ве прашам дали некој има порачано чешел за исправување на косата по прамени, дали навистина ја исправува косата??