Авон! Уште пред многу години ми се појави некоја алергија на очите од сенки на Орифлејм и не купив повеќе, иако сега имам многу убаво карминче од Орифејм, сенка никогаш не би ставила.
Јас сум зачленета и нон стоп порачвам ,Но ако мислиш да порачваш производи преку сајтот неможи мораш преку некоја зачленета,,,Доколку сакаш да се зачлениш или да си нарачваш тука сум....А си имаш и плус заработка
Ова ви е сајтот на орифлеим и мора да имаш регистрација преку некое чупе за да можеш да порачваш,всушност тој кој ќе ти биде спонзор ти порачува што сакаш ти
Здраво! Мајка ми се зачленила во авон, и јас се заинтересирав. Ако може некој да ми каже дали на местото на мајка ми можам јас да бидам зачленета. На пример ако не сака она јас да бидам на нејзино место. И ако може некој да ми објасни што и како треба да правам. На каталогот пишува да направам сметка од 1900 денари, и што потоа дали ќе добијам некој производ без пари или на намаление. Ако сака некој подетално нека ми објасни.
Јас сум член на АВОН и мислам дека нашите производи повеке влегуваат во око отколку во орифлејм ама сепак оваа работа е за тинејџери и вака да се занимаваш плус.
A zasto misles taka I oriflame ima dobri proizvodi I jas sum clen na Avon ama poracuvam I od oriflame
Па незнам некна гледав каталог кога видов туш за очи 800 денари па добро на просечните македонци 800 денари и е многу за туш и кармин во Авон се по 200 300 денара тушевите а кармините некогаш по 100 а квалитетни се.Парфемите нови на Ева Мендез се предобри го имам жолтиот парфемот е дрога многу е убав.
ima I oriflame ubavi parfemi jas rabotev doskoro I so oriflame I so avon nemase nekoja razlika I vo porackite a I vo kvalitetot
Зависи кој производ, некои се поквалитетни од Орифлејм, некои од Авон, иако многу малку производи користам и од двете козметички линии.
Зависи кој производ, некои се поквалитетни од Орифлејм, некои од Авон, иако многу малку производи користам и од двата козметички производители.
Jas koristam i od avon i od Oriflame proizvodi od avon samponite mi se ok a od Oriflame parfemite posebno Amber i Giordani