Јас сум за Орифлејм повеќе и еве полека почнав да се подновувам ,си порачав рол он и едвај чекам да ми стигне ,ко дете се радувам некогаш тоа е хах
Дали има некој консултант од Орифлејм што му стигаат нарачки на домашна адреса? Ме интересира колку се плаќа за таа услуга
Здраво, има некоја зачленето во Орифлејм, да ми ги појасни цените во ценовникот? Има три цени (цп, кц??) која цена се плаќа?
Доколку некоја членка продава производи по набавна цена од орифлејм нека ми пише, заинтересирана сум за чанта
Здраво, некој што работи за Авон да ми каже дали може фактурата да ја платам електронски? (Ради гужвиве по банки не можам да платам )
Ако имате опкружување со подлабок џеб орифлејм а обратно авон, во авон стварно има многу ефтини работи, посебно на последните страни има попуст, 100 денара за сите производи а ги има можеби 10 намалени.
Да можеш слободно плати си доколку имаш е банкарство нема да е никаков проблем. Јас последно време практикувам плаќање при достава и подарок плус имам и раат сум од банкиве.
И едните и другите имаат добри производи што вредат за парите, цените се релативно ниски а квалитетот не е лош. Сепак за нијанса повеќе Авон, најмногу поради кармините
производи од Орифлејм со 15% попуст од каталошката цена. Нарачки за Скопје, достава по договор. https://mk.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?pageNumber=1&catalogue=2021002
Разликата е што производите на Орифлеим се шведски, а на авон пишува made in China! 390 алергии закачив од кремите на АВОН.
Nema vrska I oriflame imaat fábrica vo kina jas ednas poracav od oriflame edno za krslivi nokti I odgore imase lepenka oti e proizvedeno vo polska mislam bese a oddole pod taa lepenka imase druga lepenka kade sto pisese otie proizvedeno vo kina
Претставник сум на Авон и ги користам нивните производи, производите што ги нуди за тие цени се супер и секој може да си ги дозволи. Од Орифлеим немам одамна нарачувано, но имаат одлична козметика и мое мислење е дека е за нијанса подобра од козметиката на Авон, но е и поскапа.
И Орифлеим и Авон се распространети насекаде во светот и не е логично дека производите се проиведуваат во Шведска и Полска, напротив имаат фабрики на повеќе места, како и секој друг бренд од светски размери.