Oeiflame momentalno. Otkako ja probav kozmetickata linija na NovAge, mislam deka dolgo nema da ja promenam. Imam naracuvano dolgo vreme vo Avon, no sega mislam deka avon padna mnogu vo kvaliter, a Oriflame otide napred. Osven kozmetikata, i Wellnesot im e fenomenalen.
Jas koristam proizvodi od oriflame kako sto se sminka i kozmetika i mozam da kazam deka sum zadovolna, koristam serum za lice koj navistina ja hidrira kozata dobro, a od avon ne sum koristela mnogu
Moze li nekoj da mi objasne sto e del od oriflame.Primer sakam da se zaclenam,dali se plajka nesto, dali ima limit mesecno do kolku treba da se napravi naracka,sto dokolku ne napravis, dali se plajka nesto i za toa?
Многу години бев претставник и ставив крај цени до плафон и нормално нема да има порачки ама да Авон има производи што уште ги користам...
Дали знаеш дали Орифлејм имаат исто можност за нарачување преку свој профил? Како Авон? Пошо не сакам преку претставници кои после ќе ме замараат
Слично е како со Авон, мора да се зачлениш и можеш онлајн да порачуваш. Мене лично никој не ме замара, едноставно си кажав на претпоставените дека лично за себе си порачувам. Не порачувам секој месец и не е морално. Мислам дека нема друг начин мора преку некој или сам да се зачлениш. Ама ако знае некој поискусен како е нека напише.
Сè си мислам дека имаа таква опција, само доставата беше повисока. Можеби сум грешка, не знам, така ко да ми останало во сеќавање.
Имаат. Јас имам нарачано. Прочепкај низ страната сигурно имаш насоки. Се сеќавам преку маил креираш профил, правиш нарачка и следиш пратка- слично како кликни јади на пример. Е сеа за достава мислам имаш одредена сума ако ја направиш не плаќаш. Јас така си имав нарачано.
Дали има зачленета во Авон? На портали пишува дека прогласиле банкрот, значи толку веќе нема да може да нарачуваме?
Орифлејм поради парфемите Magnetista,Amber плавиот,Giordani Essenza и Giordani Essenza blossom. Единствено само нив ги користам од оваа марка.
Нешто talk-от што го имало како состојка во шминки-бил канцероген. Они сега викаат дека тоа било пред не знам колку (многу) години, што не е случај со денешниве производи. Искрено, појма неам. Секако веќе не можеме со сигурност да знаеме што користиме/јадеме/носиме и слично. Не ми е нешто УАУ откровение, не ме чуди. Кога во бебешките пудри имаа откриено таков talk, и тоа во Џонсонс, што останало за другото...