Дефинитивно производите на Avon се поквалитетни,не сум зачленета да не испадне еве реклама,ама редовно секој месец порачувам некој производ и до сега сум задоволна од се что имам купено
Ни тие ни тие не ми се нешто посебно. Од Орифлејм немам ништо, освен сенка и четка. Тие ми се ок, а од AVON имам 5-6 работи, ама не ме привлекуваат до толку за редовно да си зимам производи. Се додека не го видам тоа со свои очи, фуфка ми е да го нарачам и решив да си продолжам со држењето до парфимериите низ Скопје.
сакам да ве прашам за совет за некој што е зачленет во авон. мене пред некој ден ми понудија да станам член на авон бесплатно на бидејќи не сум полнолетна ми треба лична карта од родител но една пријателка на мајка ми кога се зачленила и дала лична карта и го злоупотребиле матичниот број и на нејзина сметка си нарачувале производи и многу пари и потрошле. и сега анвистина не знам дали да се зачленам бидејќи ако се зачленам стварно има голем попуст на производи. ако може некој совет да ми даде
Јас сум претставник, една кампања имам само. Уште тогаш им кажав дека не планирам да трчкарам наоколу со каталогот и да продавам. Бев на состанок, имаше една девојка со навистина добар промет, секоја и чест, само не можам да ја разберам како не ја мрзи. Станав член само за да си нарачувам за себе, ако ми се допадне нешто, или пак е евтино а делумно ми треба. Забегав од темата, имам 16 години и се зачленив на име на татко ми, не знам како можеле да нарачуваат од име пријателката на мајка ти бидејќи нарачката ја вршиш ти со код колку што паметам, и тој код го знаеш само ти. :/
Авон имаат подобра козметика. Порано бев зачленета во Орифлејм, ама ми досади и се откажав. Во Орифлејм цените се многу високи, сега порачувам од Авон секој месец по нешто и задоволна сум, единствено што не ми се допаѓа се моливчињата за очи и кај авон и кај орифлејм, затоа што имам проблеми кога ги острам, па обично си порачувам самоостречки.
За тие што сте зачленети во АВОН имате инф. дали малечката чанта од сликава подолу ја има во наредната кампања? Во претходната 4/2011 ја имаше, во 5/2011 ја нема.
најкриво ми е за оваа ташна шо не ја порачав двете беа за 1100 а така порачувам глупости без веза секој месец се куцам по 1000 ден мхмхмхм
Авон дефинитивно! Најпрво користев производи од Орифлејм, ама много лошо поминав со пудрите. Сега цела козметика ми е од Авон, особено лосиони за тело. Пробајте го CARE лосионот за тело и сетот за стапала што го имаше во каталогот за март - FOOT WORKS мене особено ми се допаднаа
Зачленета сум во Авон и не дека го рекламирам, далеку од тоа (се зачленив, бидејќи секој месец се расфрлав пари за производи од авон, вака барем имам гратиси), но навистина има убави производи. Спојлер и неубави. Најлошо искуство имам со пудрата на колор тренд и купките мирисаат прекрасно (освен таа што мириса на „Бела линија“ ) но не прават пена воопшто. Презадоволна сум од: кремот за тело од планет спа Спојлер , супер шок маскарата Спојлер , лосионот, спрејот за тело и гелот за туширање од црни цреши и оревчиња, трибојниот сјај за усни (го имам тој со боја на праска)...
а дали знае некој дали воопшто ќе има купка од бело чоколадо во Авон? имам уште 2 паковања од 1000мл (ко беа за последен пат порачав 5 ) ама пак да си прашам дефинитивно ако не ја искористам, ќе ја испијам
во наредните 3 кампањи нема да има,сега има нови купки со свеж мирис на море на лето на цветови секакви, потоа од октомври ноември може пак да има многу убаво мириса таа од чоколадо
а патем знае некој колкава е пх вредноста на интимите од авон? јас подолго време ја користам таа со пријатен мирис и фала богу досега сум немала компликации ама имав читано дека интимите треба да се со пх од 3,8 до 4,5 а на нив не пишува таков податок