за покривање покрива, ама мене многу ми го мрсеше лицето. Ко бекутан да имам намачкано. ПОсле морав камена да ставам. Не би ти ја препорачала.
Јас ја користам сега оваа пудра и сум задоволна. Многу е лесна и не ја ни чувствувам на лицето, за разлика од други пудри
Pure Skin ORIFLAME Некои производи од овие долго време ми ги фалат, се нај нај.. ајде кажувајте кој ги има користено или знае од некој друг што ги користел да ми каже дали се стварно добри има ли ефекти, да не ги порачувам за џабе? http://mk.oriflame.com/products/product-list.jhtml?prodCat=skincare&brandCat=scpureskin
Моментално го користам прешс момент, убав е , но има премногу светки, сакам да прашам дали некој го има користено грејс парфемот , дали убави мириса и дали трае подолго време
Денес се зачленив во орифлејм и сдп има ли некој тука искуство со тоа зачленување и може ли да ми казе кои предности ги има тоа зачленување?
лани зимата порачав шубара која не ми стигна никогаш.Uште немозам да ја прежалам .. Iнаку од секоја кампања порачувам по некоја ситница ,најчесто сенки кармини гелови за туширање.
Планирам да нарачам шампон за коса од Орифлејм. Дали имате искуство со зелениот Хаир Х - за коса што брзо се мрси ?? Ваков е, само во светло зелено пакување. Не знам дали да нарачувам..
не не и не за овој шампон! Косата цела со првут ми се направи ме чешаше а башка што побргу почна да ми се мрси. катастрофа!!! сега едвај го трошиме овој шампон, нозе миеме со него, сериозно! Никој ми се нема пофалено од него. Обично не критикувам производи на орифлејм, ама овој шампон им е сериозна утка.
Пудрата е прекрасна.покирва.Немам зборови за неа.Најубаво нешто според мене од сите производи на орифлејм.
Зачленувањето има предности, што имаш попусти односно ги земаш производите на набавна цена, а ги продаваш колку што се цените во каталогот, и правиш поени, и пример ако направиш 100бп добиваш награди
А јас толку време барам соодветен шампон - и што е најтрагично сеуште не сум го нашла. Си реков ај и на овој да му дадам шанса. Една другарка го пофали, па мислев дали да го земам. Но, штом е така на друго место ќе побарам.
Порано ги користев овие производи, одамна не сум порачала нешто (немав од каде). Преубаво беше, трајно и со одличен мирис Од ова го имав розевото, преубаво Вакво имац лилјаово, преубаво беше ..ама го изгубив И вакво имав, колку што се сеќавам имаше мирис на праска Крема за тело, мириса на свежо Омилените сапунчиња за тело И некои лакчиња и други производи на кои не се сеќавам на моментов Ааа и да, едно парфемче Барби мислам се викаше, најубаво беше штета што го нема..Т.е. мислам дека повеќето од прозиводите ги нема повеќе. Во новиот каталог го видов ова врело масло, беше 69 денари на попуст. Убаво е? Спојлер