Сум го имала само синото а другарка ми го имаше белото и можам да кажам дека синото е подобро од белото бидејќи мозолчињата ги снемува со него а со белото се прекриваат позз
Жива превара е ова ! Платив скоро 400 денари, ниту личи на туш, се мачка после пола саат, и очите ми поцрвенуваат..
Moжеби тебе не ти одговара, не мора да значи дека е ’превара’. Јас го користам и ептен сум задоволна Лесно е за нанесување и ми трае. Цел ден бев на свадба и не се помрдна А и не ми поцрвенуваат очи, ни имам слични такви компликации Мајка ми, другарка ми и стрина ми исто ги користат и се задоволни. Се мислам да нарачам и во боја. Иначе јас го нарачав новиот туш Го има некој користено? Критики, пофалби ?
^ Бех, супер штом тебе ти се погодило, јас сум многу револтирана од резултатите, не беше ефтино за во канта.. Некако не ми лиќи на туш, повеке како креон.. А за тушот сум слушнала дека е добар но дека четката е пре дебела..
Јас го имам користено овој погоре што е (како кармин што му е паковката ) и задоволна бев но по кратко време тоа врвчето горе веќе не беше остро и не знаев што да му правам па со четкички некои мали го ставав , пустев што ќе ми текне му правев , го измачив ама вредеше , многу ми се погоди А за овој новиот и јас имам слушаното дека бил многу убав , само треба да пазиш на нанесувањето воопшто не било лесно со четкичката
Aко мислиш на love potion парфемот во каталогот што стартува од утре го нема, но во каталогот што денес завршува е 899 ден. овој парфем, нели ??
http://macedonia.oriflame.com/2013/C10/mk_c10.pdf Ова е еден вид на неделен попуст .. најновиот мини каталог сеуште не е излезен..
BB кремот што мислите? ќе го биде или нее ? баш ме интересира на нет. гледав ама.... поубаво е во живо да разгледаш