Го имате ли користено овој Лондон гелот за туширање, не дека многу ме интересира каков е повеќе ми е за пакувањето ама добро сепак да си прашам како мириса и дали е убав А и да, нели имаше повеќе производи од оваа Лондон колекција, во најновиот каталог ги нема
Да има повеќе производи од Лондон колекцијата, јас си го нарачав парфемчето мислам од стариот каталог беше. Инаку убаво и свежо мириса.
порано користев,дури и бев зачленета но сега веке не. користев скоро од сите колекции по некој производ и според мене ок се воларе-пудра во прав, џордани течна пудра, шампон за фарбана коса, сет сенки за очи, кво-кармини(бидејки бев член земав палета од сите нијанси како тестери)но ги имав долго време мед и млеко туш-гел и сапун, туш за очи, маски за лице, интима гел, лакови занокти и др. да не ги набројувам сите
Јас овие би ти ги препорачала.Сите три се различни, според типот на кожата би си избрала * за чувствителна кожа: * за многу сува кожа: * за нормална до сува кожа:
http://mk.oriflame.com/products/catalog ... per=201311 - новиот каталог http://macedonia.oriflame.com/2013/C11/ ... .MK.11.pdf - мини каталогот ..
Да прашам дали некој го користел регенераторот (кондиционер) за коса од мед и млеко (на 22-23 стр. е) бидејќи сакам да го порачам?
Што да си порачам од новиот каталог / мини каталог (ама козметика само ) Озбилно морам да купам нешто но незнам што
БИ САКАЛА ДА ПРАШАМ АКО НЕКОЈА ЗНАЕ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ МОЖЕ ДА НИ БИДЕ ВРАТЕН ПРОИЗВОДОТ АКО ЕВЕ НА ПРИМЕР НЕ СУМ ЗАДОВОЛНА СО БОЈАТА МИСЛЕВ ПОИНАКВА ЌЕ ИЗЛЕЗЕ ЗНАЧИ НЕ МИ Е ОТВОРЕН КАРМИНОТ ОК НЕ ЕКОЈЗНАЕ КОЈА СУМА АМА НИ НА МАЈКА МИ НЕ И БИ ОДГОВАРАЛА БОЈАТА ЗНАЧИ СОСЕМА РАЗЛИЧНА ИЗЛЕЗЕ ОД ТАА НА КАТАЛОГОТ ,ИСТО ТАКА САКАМ ДА ПРАШАМ И ЗА ПРОЗВОД КОЈ СМЕ ГО КОРИСТЕЛЕ 1 ИЛИ2 ПАТИ ДАЛИ И ЗА ТОА ВАЖИ ПОШТО НА ЗАДНАТА СТРАНА ПИСЕ ДЕКА КЕ НИ БИДЕ ВРАТЕН Е СЕА ДАЛИ САМО ТАКА ПИШЕ ИЛИ ВИСТИНА Е?
Моја другарка беше зачленета во Орифлејм и ми кажа дека производите не ги враќале. Тоа беше пред 2 години. Сега не знам дали е така.
Дали некоја има користено производи од Optimals, производите за нега на лице, доколку имате пишете ми ве молам поконкретно која е најдобра и најсоодветна од овие колекции за мрсна кожа. Дали некој од овие производи можеби ?
дали некоја од вас ја има користено оваа четка или било која друга од каталогот и дали вреди да се купи некоја од нив?
Lemony јас ја имам од пред некоја година само дизајнот и го смениле малку инаку подобро купи си четка на гош или аура бидејки на оваа некако влакната и се мн крути и сенката лети на сите страни. Во новиот каталог и јас ја видов супер и е цената, ама подобро малку поскапа четка барем од мерак ке се шминкаш со неа, мојата од орифлејм фаќаше прашина за на крај да ја поклонам
Оваа ја имав користено кога имав акни и супер ми ги покриваше,само што е за мрсна кожа наменета,ако и ти имаш таква кожа слободно купи си ја ем покрива ем не е скапа
Темјанушка, оваа пудра ја користев 2 год и бев многу задоволна, имам мрсна кожа, проширени пори кои одлично ми ги покриваше оваа пудра, и понекогаш кога ќе ми излезеше по некоја акничка ми ја покриваше исто многу добро, но сега последниов месец приметувам дека лицето почна да ми се нафрлува со мозолчиња, а немам ништо сменато, значи цело време ја користам таа, па најверојатно пудрата му се ''здосади'' на лицето и веќе не ми одговара повеќе за жал...Затоа барам нешто ново..Сепак фала ти
Каква е пресата? Многу намалена ми се гледа па прво да се распрашам. Нешто повеќе информации за неа или искуство ако некој ја има користено?