Неможам да ја најдам во тоа шареното пакување, кремата доле лево на страна 40 е веројатно таа, но сликичката е премногу мала за да можам да разберам што точно пишува ( на мојата има Essentials Moisturising Day Cream/ Multi-Vitamin Complex & Apricot Extract)
Си ја земав розевата тоалетна вода Coctails Fashion Addict и многу убаво мириса,ми се допаѓа премногу.Сеуште не сум ја испробала за трајност,ќе видам како ќе биде па ќе пишам пак како сум била задоволна.Добро е што го земав по набавна цена,па нема да ми биде толку жал,инаку 30 мл. е. Инаку кремата од Essentials со кајсија ја нема во овој каталог,јас не ја забележав.
Дали ја имате користено Теракотната пудра од Oriflame? Дали е покривна и дали е многу темна..мислам дека само една нијанса е ако не се лажам.. За оваа пудра зборувам
Познато ми е ...мислам го имаше,ама веќе одамна не. Сега како замена се тие Барби или какви и да се спрејчиња.
Поента, го користев порано, ( пред 2-3 години ) но сеуште му го памтам мирисот, па ми текна да прашам. Аа штета што го нема. Добро, фала ти што ме извести.
По 3 работни дена. Не знам дали знаеш сега има ново правило. Ако пуштиш нарачка до 10h сабајле во вторник ти стасува во петок, ако пуштиш до 10h сабајле во петок ти стасува во вторник.
^ Тоа важи и преку интернет ако порачаш? Бидејќи јас пред две недели порачав, но, се уште нема стигнато, па утре ќе се јавуваме да прашаме што е работата. Иначе фала ти.
Минатата недела ми стигна фигарото и шминките.Е сега,незнам како да се справам со фигарото Може ли да ми помогне некоја поискусна од мене?
Која е најпокривна пудра од Орифлејм? Сакам да земам и незнам која, ама да не е кремче бидеќи слушнав сите биле такви..? Предолози?
Според мене оваа е најдобра, со оглед на тоа што имам проблематично лице, со црвенила и флеки, можам да ти ја пофалам дека покрива..и проширени пори покрива, дава мат изгледа, и се задржува повеќе време на лицето, јас немам многу пофалби за пудрите кон Oriflame бидејќи со повеќето имав лоши искуства но оваа пудра можам да ја сместам во подобрите. За оваа зборувам:
Девојки, го има ли уште Volare Magnolia парфемот и како се движи со цените? Јас го користев поактивно пред неколку години и денес видов дека ми останало уште малку, ми разбуди милион сеќавања и морам пак да се снабдам. Преубав е, ептен ме фати мерак за него, за овој период е идеален.
Женски, сакав да прашам во врска со кремава, свекрва ми бидејќи има суво лице не и одговарала кремава па мене ми ја даде, дали знаете дали можеби е за повозрасни жени , зашто ова lifting ме буни сепак имам 24 години не сум 40
Се уште го има парфемот.Само во тековниот каталог на Орифлејм не се наоѓа меѓу женските парфеми.Цената варира,во зависност од тоа дали е ставен во намалени производи.Разгледувај ги редовно каталозите и ќе имаш можност да го порачаш.
Се сложувам со мислењето за пудрата.Ја користам долго време и не планирам да ја заменам со друга.Имам комбинирана кожа со масна т-зона и долготрајноста на мат-ефектот е очигледна.