Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Орифлејм

Дискусија во 'Лице' започната од Gordana10, 21 јуни 2010.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.650
    Допаѓања:
    106.687

Ааа тогаш да не ставам,затоа ова мене lifting ме зачуди добро е што прашав,фала ти :)

2. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Баш сега го видов во новиот мини каталог од денес до 02.05. мислам дека беше 699 ден.

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    Ја имал некој ташнава за лап топ.. Дали збира 15,6‘‘ лаптоп?? [​IMG]

4. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Денес ми стигна парфемот што едвај го чекав. Плус подарок - дезодоранс. Можам да кажам дека сум најпријатно изненадена и дека го открив парфемот што ке го користам навака.
    Прекрасен нежен, истовремено моќен мирис, се заљубив!
    Инаку плаќа брат ми - подарок ми е од него, отприлика од 1000 до 1200 мислам дека е парфемот, не знам дали го има во новиот каталог но го препорачувам! :)

Прикачени фајлови:

• paradise-2.jpg
      paradise-2.jpg
      Големина на фајлот:
      91,6 KB
      Прегледи:
      283
  5. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Кремава не е само за 40+ , за сите возрасти е т.е за оние што имаат проблеми со кожата , без разлика што пишува лифтинг.
    Тука се мисли на сите оние што имаат проблеми со кожата како што е опуштање, губење еластичност и сл. Затоа е и наменета за сите возрасти , зошто се случува и на девојки на млада возраст да имаат вакви проблеми со кожата.

Мајка ми ја користеше кремава која е над 45+ и искрено не видела никаков резултат :)
    Секоја кожа своја приказна. Коритсаки јас би ти препорачала да си ја пробаш доколку имаш некој таков проблем со кожата, ако не не ни помислувај за џабе само да ставаш глупости на кожа без потреба :)

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  6. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.650
    Допаѓања:
    106.687
    Па да ти кажам,немам се уште брчки , немам некој друг проблем со кожата , користам крема за лице само колку да ставам некоја подолга под пудрата :) нема да ја користам веќе :)

На Beauchamp му/ѝ се допаѓа ова.
  7. missfortuna

missfortuna Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    171
    Ми стигна новото карминче Oriflame Beauty Power Shine, ви го препорачувам, прекрасен е, остава светки, боја и сјај, а во истовреме ги омекнува усните(убаво мириса :) ) јас розево порачав.

Прикачени фајлови:

• 20258_1.png
      20258_1.png
      Големина на фајлот:
      59 KB
      Прегледи:
      198
  8. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.764
    Допаѓања:
    11.217
    Девојки какви се кармините на Џордани Голд во однос на трајноста, гледам во тековниот каталог доста се намалени а и убави бои има :wasntme:

9. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    36.074
    Кармините од колекцијата Џордани Голд се добри во однос на трајноста,интезитетот на бојата и создаваат пријатно чувство.Ако си заинтересирана,ти ги препорачувам.

На anggell му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Женски го има некој користено ова? Како сте задоволни?
    Мене ми стигна ама уште го немам пробано, се немам нашминкано ич :D

11. EmilijaEmka

EmilijaEmka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    30
    Јас си го порачав, мислејќи дека е за чистење на пудрата од лице, дури кога ми стигна прочитав дека е за очи,добро што не ставив на лице :D Иначе шознам не е лошо, но јас без влажни марамици неможам скроз да ја отстранам шминката, инаку ова средство добро е, нежно и немаше никакви несакани реакции.Баш и посилно ги триев очите за да излези убаво шминката и се си беше во ред. Инаку јас на памукче ставив од средството..најверојатно со тоа и би требало да се отстранува..се на се добро испадна..сепак со оглед на тоа што не користам многу сенки..очигледно дека уште долго време ќе ми седи во рафтот со козметика :D

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. tanjabela

tanjabela Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2012
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    138
    жени и девојки ја има некој користено пудрава? дали сте задоволни? и дали и варира цената бидејќи во последниот каталог е 500

Прикачени фајлови:

• 24916_1.png
      24916_1.png
      Големина на фајлот:
      183,7 KB
      Прегледи:
      440
    На wonderful1 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    јас ја имам,задоволна сум од неа,но искрена да бидам и немам што многу да покријам.Ако бараш ваш покривна пудра не би ти ја препорачала.А за цената мислам дека до 300 ден.ја земав,но не сум сигурна.Им варираат цените на овие во Орифлејм :)

На tanjabela му/ѝ се допаѓа ова.
  14. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    ^ ја имам и јас, покривноста е средна, а има убава, природна нијанса. Имам комбинирана кожа, и онака, задоволна сум. Инаку ја користам за преку ден и воопшто не ми светнува лицето.

Општо земено, ниту еден производ од Орифјем не се исплати да го земеш кога не е на попуст, бидејќи разликата во цените е прилично голема, некогаш и по 200 денари. :)

15. tanjabela

tanjabela Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2012
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    138
    ^ Ви благодарам девојки :* инаку не ми е за голема покривност, туку онака повеќе за дневна. Значи да си ја почекам коа ќе биде на попуст :)

16. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    Во новиот број е 250 ден. :)

Дали некоја од vас ја има користено базата за пудра? (Perfecting face primer) 179 ден е планирам да ја купам ама би сакала да видам некое мислење? :)

17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Другарка ми ја има и таа се фалеше дека е и одлична. Сепак се е до кожата.

На Rose96 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. EmilijaEmka

EmilijaEmka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    30
    Ја имам користено подлогава и добра е не велам не, но подлогата на Very me, лично мене повеќе ми се допаѓа..лесна е, не предизвикува иритации и црвенила ( имам проблематична, осетлива кожа) брзо се суши на лице, можи да се користи и како кремче, без претходно да се нанеси обичен крем..и шминката долго долгооо се заджува на лице.Ја имам испробано и директно под камена пудра, значи само од подлогава и одозгора камена пудра..одлично си стоеше цело време, мислев дека одма ќе ми се избриши ама не, ефектот е одличен. Ти ја препорачувам и таа што ја наведе и оваа од Very me, но повеќе сум за втората. Инаку вака изгледа втората и цената и е околу 200 ден :

Прикачени фајлови:

На poenta му/ѝ се допаѓа ова.
  19. twoB

twoB Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    73
    Девојки, сакам да го порачам маслово но го нема во новиот каталог, а тука стои дека гоима на залиха и дека е достапен за порачување. Е сега сакав да ве прашам дали бидејќи го нема во каталог можно е да го начекам на попуст во скоро или послабо? :D
    http://mk.oriflame.com/products/product ... Code=21352

20. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    ^ И мене ме интересира, на интернет страната за еден продукт пишува дека го има на залиха, има бројче за порачување, а веќе во неколку каталози го нема продуктот.
    Можно е да се порача, нели? :?: