1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Орифлејм

Дискусија во 'Лице' започната од Gordana10, 21 јуни 2010.

1. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559

Мислам дека не може да се порача ако го нема во каталогот иако пишува дека го има на залиха. Ако правиш сама порачка преку интернет пробај пиши го ама мислам дека ќе ти пишува производот не е на продажба, јас порано така имам пробано и така ми пишуваше.

2. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125

Многу сум задоволна од прајмеров, пудрата повеке не ми се собира на лицето изгледа по природно, и ми трае подолого. :)

3. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    Девојки, дали некој ја има користено сенкава за очи и дали е добра т.е квалитетна.
    Благодарам :) :) :*
    На попуст е во тековниот каталог и се мислам да ја порачам. Имав порачано од двобојните сенки од Very me, но не бев задоволна ни малку.
    Сенкава е Midnight Indigo 27123

Прикачени фајлови:

• download (1).jpg
      download (1).jpg
      Големина на фајлот:
      6,7 KB
      Прегледи:
      277
  4. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    Не е квалитетна и воопшто не ми се допаѓа ефектот.Не се создава еднаква компактна покривност на очниот капак и за кратко време изгледа како да нема нанесено сенка,а и вистинската боја е посветла од таа на каталогот.Не ти ја препорачувам.

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  5. sheficata46

sheficata46 Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    4
    Постојано користам нивни производи, бидејќи мајка ми има членство таму и навистина сум задоволна од нив. :D

6. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Кој од овие прајмери би ми го препорачале?

7. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902

повеќе за тинејџери е првиот на вери ми, и двата се добри мислам дека вториот и по скап е , види погоре во мислењата една феминка е многу задоволна од вториот :)

8. EmilijaEmka

EmilijaEmka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    30

Јас го користам првиот, не сум тинејџерка, презадоволна сум од прајмерот...пудрата не се подмрднува од лицето.Инаку вториов прајмер, во минатиот каталог беше намален 150-160 ден,така да не е секогаш поскап,дури и поефтин е некогаш, но тука се цените..а првиот обично е околу 180-200..до 220 најмногу,зависи варира во секој каталог со 20тина денари плус,минус.Сепак не е скап, добиваш одличен прајмер со пристапна цена.Мислам дека е наменет за секаква кожа,помлада-позрела, независно.Ти го препорачувам :)

9. Sw3et.Ang3l

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Во овој каталог нема ниту еден, дали некој можеби знае дали во следниот ќе ги има??

10. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.879
    Допаѓања:
    18.001
    ^ Не, нема да ги има.

11. kitty267

kitty267 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2013
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    51
    Јас го порачав на veryme прајмерот во тековниов каталог али сеуште немав прилика да го пробам па не можам да кажам впечаток :$ во наредниот каталог од 23-4 што почнува на попуст е видов :)

На Sw3et.Ang3l му/ѝ се допаѓа ова.
  12. EmilijaEmka

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    30
    Девојки сакам да ја порачам подлогата за пудра на Giordani Gold. Сум ја користела пред 2 години и многу ми беше убава, но во комбинација со друга пудра, не со Џордани пудрата.Но сум слушнала од луѓево дека овие производи се наменети за позрела кожа, јас сум 20 години. Е сега прашањето е дали има некоја улога на годините подлогава..(бидејќи пудрата мислам дека е за позрела кожа) или подлогава нема врска со тоа ?

13. sweetyB

sweetyB Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    79

Мислам дека нема значење тоа.. И јас исто користам пудра која што се смета дека е за позрела кожа, меѓутоа пудрата совршено ми се сопаѓа со лицето и немам проблеми со неа. Всушност можам да ја и пофалам, најдобра до сеа со имам користено.
    А таа подлога обично кога одев да ме шминкат во салон ми ја ставаа пред да ми нанесат пудра. Девојчето што ме шминкаше работи во Орифлејм, и мислам дека ако сметаше дека не е во ред немаше да ми ја нанесува на лицето.

14. Sw3et.Ang3l

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Сигурна ли си дека го има во тој каталог ?? Јас никаде не го видов..

15. snowflake123

snowflake123 Активен член

Се зачлени на:
    28 мај 2014
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    11
    Девојки, дали некој го има користено овој серум? Сакам да ми пораснат трепките а и веѓите исто така. Користел ли некој серум за растење на трепки воопшто, не мора да е од Oriflame :)

http://mk.oriflame.com/products/product ... Code=26532

16. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    761
    Не сум член и не ни сакам.Најсигурно ми е да купувам од парфимерија. :)

17. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    Во тековниот каталог на Орифлејм кој важи од 24 јуни нема прајмер на Veryme,туку Балсам за лице ББ.Прајмерот нема да го има ни во наредниот каталог кој ќе започне од 15 јули.Единствен начин да се порача е како производ кој го нема во тековниот каталог,но со повисока цена од вообичаената.

Серумот е навистина добар доколку редовно го користиш како ноќен третман.Ти го препорачувам од искуство.

18. EmilijaEmka

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    30

Јас серумот не сум го користела но ја користам маскарата од истата линија Hyper Strech и забележав дека трепките ми се навистина пораснати..дури се чудев како е можно.Никаков серум досега не сум користела, претпоставувам дека серумот во комбинација со маскарата ќе биде супер. :D

19. blosson

blosson Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    263
    Досега се што сам порачала се е супер :D eптен сум задоволна

20. BettyBoop-007

BettyBoop-007 Активен член

Се зачлени на:
    6 јули 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    54
    јас го имам користено и имаше некој мал ефект, но треба секојдневно нанесување