Да ве прашам нешто... дали знаете дали можам да купам производи од орифлејм но во продавница мислам продавница на орифлеим каде што има тастери ово оно.... и дали цените се исти поздрав )
^ Имаа ми се чини сервисен центар спроти Тутунска банка кај Рамстор. Е сега не знам дали тука вршат и продажба на производи.
Кај течните пудри не пишува ништо за возраста,изгледа може + сега во новиот каталог К15,ако ја порачашш оваа пудра(529 денари е)можиш да порачаш и сунѓерчиња за 49 денари!! За возраст ништо не пишува!
Ова од јаболко што е..како ти се допаѓа..опиши го малку мирисот и некакви карактеристики,сакам да го порачамм
Според мене втората.Првата оти е бела ќе бидеш ограничена да ја носеш само на одредена облека и во лето,а и моделот не ми е убав.Втората е многу убава и модерна и би ти одговарала скоро на се.
Сакам да ги порачам двете лабела од овој тековниот каталог. Е сега, каталогот важи до 29. Со оглед на тоа што денес е петок, па ќе треба до понеделник да чекам да се порача, а тоа е веќе 22. Инаку, порачувам преку на една другарка, мајка и', па таа порачува преку некој друг, а немам некој близок кој е зачленет во Орифлејм па директно да порачам. Прашањето ми е: Дали може да се порачува кога времетраењето на каталогот е при крај веќе.
Дали ја има некоја од вас користено Oriflame Ecobeauty хидратантна течна пудра? Или пак имате слушнате за трајноста,покривноста?