@poenta Мене ми беше одлична, баш ја фалев во темата за подлога за пудра, убаво ги измазнува порите, и прави пудрата поубаво да легне на кожата. Се изнадував кога го видов постов и јас да си ја порачам. Незнам на твојата кожа како ќе реагира, мене лично ми беше супер за тие пари
Тој каталог што си го гледала,почнува од 04.08,инаку во моментов е каталог 10,кој трае до 03.08. Малку се збунив кога прочитав. Инаку,сенките според паковањето се прилично мали,но имаат добра пигментираност.
Позитивното искуство од употребата на кремот за раце Silk Beauty е причина да го споделам мислењето и да го препорачам. Интензивно хидратантен, брзо апсорбирачкa структура со протеини од свила и масло од ноќна јаглика за извонредно меки раце без лепливо чувство. Го има во тековниот каталог по цена од 179 ден.
Девојки го разгледавте ли каталогот што излезе денес? Има една понуда на претпоследната страна со парфем, крема за раце и гел за туширање по цена од 629 денари, меѓутоа никаде не ги гледам геловите за туширање. Ме интересира доколку има некоја зачленета да ми каже дали е ова печатна грешка и понудата е само со парфем и крема, или фали страницата со гелот за туширање? Еве за што зборувам, не ми е јасно каде е гелот за туширање?
Фала ти многу Пеперутче. Можеш ли да ми кажеш од што е првиот гел за туширање, не можам убаво да видам? Како да гледам ванила и јагода, ама не сум сигурна?
четките не сум ги користела но ја имам користено четката за маска нанесување преубава е вероварно и четките се толку добри па ти препорачувам да порачаш
Јас ја имам таа што е за нанесување сенка и можам да кажам дека навистина е добра.Ако си во план да нарачаш,нарачај,затоа што ем се добри,ем гледам дека се намалени,што не е баш случај за Орифлејм.
Девојки, дали е уште во продажба парфемот Happydisiac? Толку се заљубив во мирисот на шумска јагода, не може да ми излезе од глава цел ден.
Го пробав на тестер, ама воопшто не е траен, впрочем во последно време тоа го приметувам и кај другите нивни парфеми, што порано не беше случај. Јас речиси и да се имав откажано од Орифлејм, ама ја видов понудата и се мислам дали да ги порачам. @rainbowec знам дека те прашував за серумот, имаше пофални зборови како што се сеќавам, дали уште го имаш тоа мислење?