@buba4e89 ти благодарам на одговорот, дури сега видов дека си ми одговорила. Инаку го гледав каталогот неколку пати, искрено имаа добри и интересни понуди ама нарачав само едно карминче за 99 денари од последната страна. Се мислев за многу работи ама на крај се одлучив за она што најмногу ми треба.
Случајно се регистрирав на орифлеим преку самата страна божем да го гледав наредниот каталог ама немаше поставено,па сакав да прашам така може ли да се прават нарачки?
Дали тоалетната вода Амбер еликсер е бил поефтин од 1000 ден? (се знае ли во наредниот каталог колку ќе му биде цената?)
Neznam kolku ke bide vo natedniot katalog,no najeftin sto e bil e 800den,od toa poeftin ne sum go videla,a i retko go namaluvaat
Како го користите блендерот кога нанесувате течна пудра- сув или мокар? (Го поставив овде прашањето бидејќи го имам блендерот од орифлејм)
Јас кога користев блендер го користев сув и воопшто не бев задоволна со резултатите и подоцна дознав дека се користи мокар и уште немам пробано да видам која е разликата
Дефинитивно мокар, т.е. го натопувам и после го стискам од вишокот вода. Ставам пудра на прстот и делумно ја размачкувам на лицето, само за да не биде на едно мало место. И после тапкам со сунѓерчето додека не ја изблендам, ама никогаш не го влечам по кожата. Ја размачкувам делумно пудрата бидејќи тогаш некако поголема површина ми опфаќа сунѓерот. Ако е на мало место само како отпечаток од прст на пример, се остава како „печат“ на лицето, повеќе време и пудра се троши. Се надевам не беше ова збунувачки.
Дали некој го има пробано SkinPro апаратот за чистење лице? Цената на сајтот е 2299, но дали некој го сретнал на акција во каталог по пониска цена? Го нема во тековниот каталог.
Кое ми се исплаќа повеќе да го земам? Јас со години го користам првото и сум доста задоволна, ама сега последно откако ми излегоа ненормално многу мозолчиња некако и ова нема ефект, а имам сосем малку, уште за едно две мачкања. Има голема разлика меѓу двете или сепак да си продолжам со користење на првото?
^Првото дејствува да исчезнат мозолките а второто е само за нивно покривање но јас го имав и не ми се допадна многу. Јас сум за првото.
Никој не го фали второто. Јас првото го имав пред неколку години првото беше ефикасно, после другото не баш.И трето мислам имав, ама не ги исушуваше убаво.
Мене па повеќе ми одговара второто. Не знам колку имам потрошено, а и го гледав сега пак да го нарачам, зашто догребував со четче тоа што останало последно кога го користев.