Девoјки дaли имa некoјa девoјкa oд битoлa дa сaкa дa се зaчлени вo oрифлејм?Дoкoлку имa пишете ми пoрaкa.Пoз девoјки
Ме интересира дали некоја го има парфемот Мис Џордани, гледам овој каталог е во комбинација со лосион и маскара, дали е траен и каков мирис има? Се мислам дали да го порачам???
Prekrasen e momentalno go koristam.Traen e i prekrasen.Vo nikoj slucaj nema sansa da pogresis mirisa bas isto kako i vo katalogot..
Го добив сетот Џордани со парфемот, лосионот и маскарата. Ме интересира дали и друг ја доби маскарата само во кутивчето, неспакувана во целофан. Не ми се допадна тоа, од каде да знам можеби некој веќе ја отворил маскарата?
Oбичнo не смее дa биде без фoлијa.Нo мoжнo е дa се случи кaкo кaј мене.Пoрaчaв мaскaрa зa еднo чупе и несaкaјки вo местењетo јa скинaв фoлијaтa и кaжaв нa девoјчетo дa си знaе.Пoз
ako moze nekoj da mi objasni kako da go proveram sledniot katalog na oriflame inaku nov clen sum samo edna kampanja
здраво на сите имам орифлејм производи достапни веднаш по намалени цени ако има заинтересирани пишете порака
Kakko se dvizi cenata na postata vo katalozite?ja probal li nekoj dali e efikasna i ako nekoj znae cena od nea vo nareden katalog neka pise???
Во каталог 14 новиот од вчера за втората слика пастата моментално е 199 ден. А за првата слика двете се по 279 ден.
Дали има некој кој активно се занимава со Орифлејм .. би позборувала во врска со бизнис и заработка преку истиот.. ☺