Ја користел ли некој пудрава и како е задоволен од покривноста? Имам блед тен па дали знаете која нијанса највеќе би ми одговарала.
Ми треба феминка што е членка во Орифлејм за нарачка на еден парфем? Од скопје да е за да можам да си го земам.. Немам од кај да наачам, сите познанички што беа зачленети, не работат веќе со тоа..
оди директно кај нив,таму секогаш има по некој менаџер за нарачка,исто има канцеларија за нарачка спроти зградата од рамстор-центар
Пиши ми слободно порака ако веќе не си нарача Инаку канцелариите не се повеќе спроти рамстор, променета е локацијата
Пишувам за канцеларија за нарачка на еден тим во зградата спроти Рамстор. Инаку просториите на Орифлејм беа во иста зграда со Промедика сега се до Бугарска аамбасада,убаво сум и пишала оди директно кај нив,а за нарачка во канцеларијата на тој тим во зградата спроти Рамстор
Некој со искуство за сетот четки за шминкање? може некој да ми пише за тоа кои се поволностите да си член во орифлејм поточно?
Најдобро од се е тоа што на секој производ имаш 20% попуст... Доколку сакаш сега да се зачлениш ти следуваат многу убави подароци ...
Ги има ли некаде производиве од Oriflame да купам директ? Не познавам никој зачленет, а ми треба итно една пудра.
Некоја да ја користи подлогата за шминка или подлогата за осветлување да сподели искуство? Исто и пудрата Џордани е намалена, но се мислам дека имам читано дека е за зрела кожа. Дали е покривна? Не можам да одолеам на попустиве.
Бесплатно членство во орифлем.прекрасна програма за нови членови попусти подароци Зачленете се и исполнете го вашето слободно време со забава до дополнителна заработка. Пишете податоци во порака за да ви испратам каталози за работа
Ако некој од бт сака да нарача нешто слободно нека ми пише во порака, по набавна цена плус секој што сака да се зачлени нека пише немора да е од бт има убави подароци. Поздрав