Гледам на попуст е пудрото на џордани, дали е добро, какви се нијансите не знам кое би ми одговарало? И пишува дека го спречува стареењето нем да е за +40 наменето?
najprvo izvinete na fontov od kompjuter nemam makedonski font. sakam da prasam dali nekoj go koristel ovoj zaokruzeniov prajmer? imam poteba od takva stvar pa gledam i eftin e
Sestra mi go koristi momentalno i e mnogu zadovolna kaza deka pudrata mnogu podobro sedela so podlogata. Jas licno go nemam probano. Колекција чанти, секоја од нив може да биде ваша за 199 денари како и премиум парфемот еклат. Контактирајте ме и ќе ви објаснам како.
@Bellman123 Од трајноста не си задоволна или општо од мирисот? А Енигма слични мирисни ноти има на Амбер или?
amber ne mi se dopaga bidejki ima blag miris ne e mnogu traen jas sakam ostri mirisi Nekoj da mi spodeli iskustvo so parfemot Possess dali e traen dali ima ostar miris ?
Луѓе дај помогнете тие што сте зачленети во орифлејм, значи подолго време го барам овој парфем Giordani INCONTRO и никако да го најдам. Дали е сеуште во продажба и ако е, кога да го порачам и ако бива веднаааш!! Парфемот е парфем на сите времиња!! Или тој или овој сакам да го нарачам Dancing Lady
Значи и Менхетен и Лореал и Мејбелин...ама оваа на Орифлејм е предобра. Кога ќе дојдам во Скопје залихи за цела година ќе купам.
Порачувам,инаку имаше порано нивна продавница на улицата карши Рамстор,кај мала станица,не знам дали уште постои. Ја најдов,според гугл постои.
Малку подоле од Веро кај АМСМ има канцеларија/продавница на Орифлејм од кај што може да се купи нешто вака без да си зачленета во Орфилејм. Мислам дека се доплаќаше само 100 денари на секоја нарачка како „надоместок“ некој. Ако земаш еден продукт според мене можеби и не се исплати баш, но ако се повеќе, зошто да не. Одамна беше моево пазарење таму, ама продавницата си постои и функционира. П.С. Ќе го препознаеш дуќанот по излогот, имаат полици со Орифлејм продукти, лесно ќе ги најдеш.
сега веќе има речиси во секое маало продавница од орифлем,сменија систем на работа, а за тоа доплата надоместок чиста превара, они ги зимаат по дилерски цени и некои поени мислам дека си собираат.сега и плус надоместок , подобро зачлени се поевтино ќе испадне.