Искрено вака, мене ми е преголема обврска тоа зачленувањето - бркање луѓе да ми платат или да ми кажат листа на нарачки, ваму-таму, правење нарачки итн, а не ни нарачувам редовно за себе за да би имала потреба да бидам зачленета. Вака ми е попрактично, кога ќе видам дека има работи кои ми се допаѓаат (тоа е еднаш годишно), си одам таму, си земам и толку, чиста работа.
мислев само за себе не да работиш/правиш нарачки за други. еднаш годишно ќе заборавиш каде си зачленета
Можи некој да ми објасни како се рачунаат бонус поените во орифлејм ? Јас сакам да се зачленам ама не знам како ќе знам колку бонус поени ќе имам и дали на пр. ќе имам 100 бонус поени
Руменилото во перли на Giordani e ок, моливчето за очи исто на Giordani и гелот за миење лице од алое.
Ja ima koristeno nekoj kolekcija od cajno drvo od Oriflejm? I dali navistina e prirodna linija bidejki ne mozam da najdam sostav.
Дали орифлејм имаат продажни салони т.е. дали може од некаде да одам и да си купам производ без да го нарачувам преку брошура или онлајн?
Имаат претставништво / канцеларија спроти НЛБ Банка, на раскрсницата кај ЕУ Инфоцентар. Баш погоре и на претходната страна имаат пишувано за ова некои членки. А дали може директно да се купи од кај нив не знам, веројатно тие ти го нарачуваат и одиш го земаш кога ќе стигни. Не верувам да држат на залиха производи таму...
Дали некоја го има пробано маслово? Состав: ISOPROPYL MYRISTATE, ALCOHOL DENAT., ETHYLHEXYL STEARATE, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, AQUA, LIMONENE
Масло демек, а маслото на 4 место во состојки.. Ја не би, ова е алкохол со масло колку да се каже дека има...
Мене ништо посебно не ми беше. Така ми стои одамна, ене сега фаќа прашина. Исто ко ништо да не ставав.