Felicity моментално го имам и ете го седи не го ни трошам, само пола саат ми трае. Сум имала и други и не сум задоволна и толку се скапи, а со тие пари можеш да купиш оргинал парфем.
^Мене felicity ми трае дури и предолго, на крајот не можам да го поднесам од толку што трае Навечер ако го ставам за излегување, сабајле уште мирисам на него. Не знам зошто не ти трае тебе, можеби до кожата е. Ставај и на облеката малку, ќе видиш колку трае, буквално се во зимата на него ми мирисаше.
Хммм баш чудно. Може да е до кожата, како и да е веќе никогаш не би давала пари за парфеми од Орифлејм.
Нз зошто но парфемите на Орифлејм ми се мн убави, и трајни се. Скоро сите ги имам, ама Амбер Елихир, Џордани и Еклат Викенд ми се најубави. А го заборавив и Денсинг Лејди
Навистина и мене ми траат.Имам 12 парфеми од Орифлејм..е сега неможам да тврдам дека сите подеднакво траат..но не е дека брзо исчезнуваат...Како и да е,можно е до кожата што викате.. Ама па каква врска има кожата... !?
Веќе неколку години користам парфеми од Орифлејм. И никој не може да ме разубеди дека овие парфеми не траат. Не знам каква кожа да имаш, ама горенаведените парфеми траат и траат...
Производите им се навистина добри...ситее...парфеми,сјајеви,шминки и се друго... а моментално го користам Парадајс...еден од најновите парфеми.. и е најубавиот парфем...а имам и доста други парфеми и навистина се многу убавии....
дали помагаат турпијките за полирање на нокти од орифлејм? На ноктите имам решки и сакам некако да се решам од нив. Сакав да ги порачам ама ги нема во новиот број. Некој совет?
орифлејм има многу добри парфеми јас имам 2 или 3 не ми текине но знам дека едниот мириса прееееубаво така златна боја супер е го купив во 2009 и уште ми стои затоа што никаде неможам да го најдам и си го шпарам хихих
јјјјаааааооооо....2009 год???? хихихихихихихих...јас за 2-3 недели најмногу трошам еден парфееемм...а како се вика? ако може да ни кажеш... хихихи
Да прашам девојки го користи ли некоја овој туш за очи, добар ли е? Го нарачав сега ко на шега, бидејки е на попуст?
да добар е ....го има една моја другарка....но другите тушеви не ти се допаѓаат...? мислам дека се поубави јас ги користам од Орифлејм се исто така....
Сакам да прашам дали постојат определени денови кога стигаат порачките од Орифлеим? Си порачав кармин па да знам кога да го очекувам
Тушот за очи го порачав и јас пред нова година,бееше нов и реков да го пробам.Презадоволна сум и е 159 денари.Не е скап а квалитетен.Поздрав.Мислам дека не згреши.