девојки , некоја од вас ги има ли користено овие две работи од орифлејм? јас сакам да порачам розев кармин и кафеава сенка па се мислам дали да земам , да не фрлам пари џабе?
Денес си го порачав Embrace кремот за тело Сега кремовите имаат 48% попуст, овој крем беше 499 ден. а сега е намален на 269 Ќе ви пишам за дали е добар
Јас со нетрпение чекам да ми пристигне гел парфемот на Дивајн. Баш ме интересира какво чудо ќе испадне тоа
Не сум користела конкретно од овие сенки од Oriflame, но сум користела слични во поинакво пакување. Генерално не сум задоволна од сенките на Oriflame, а овие двобојниве се едни од полошите. Ако мислиш дека ќе ја добиеш таа боја што ја гледаш...нема Бледи се и правливи, не би ти ги препорачала. Доколку сакаш весели и интензивни сенки во боја, ти ги препорачувам Gosh. Спојлер Од кармините го имам вториот и добар е, го сакам и првиот. Не знам какви кармини преферираш, малку се светкави, ама тоа е зошто јас повеќе сакам мат кармини.
Немам многу производи од орифлејм , иако да, имаат квалитетни работи.Во предходната тема што беше орифлејм или авон, гласав за орифлејм, иначе имам и од авон работи. Од орифлејм имам некои парфемчиња и сенки за очи, интересни се Обично исто и сјајчиња си купувам од таму
Последно што нарачав беше Very Me - Mood Lip Gloss/ Fell the Love. И ова го додадов во мојата колекција на сјаеви за усни. Задоволна сум. За Жал, неможам да најдам слика. А и ова го порачав, исто така сум задоволна. Пред некое време. Red Currant Сјаевите за усни ми се најпогодени ~
ЗАЧЛЕНЕТА СУМ ВО ОРИФЛЕИМ И КОРИСТАМ МНОГУ РАБОТИ ОД ТАМУ .. оваа крема е едноставно незаменлива .. прекрасно мириса, има светки и ги прави рацете совршении овој балсам многу помага и убаво мириса задоволна сум и од :
Се согласувам со тебе. И јас сум презадоволна од Oriflame и скоро целата козметика дома, па и гелови за туширање и сл. ми се од Oriflame
Девојки, дали некоја имала искуство со овој гел ?? ако некоја го има пробано нека пише каков е резултатот
За љубителите на балсамот Tender care од цреша да ве известам дека ке го има пак во овој каталог и цената ке му биде 149 ден
Јас сум многу задоволна од тој производ. Пред извесно време си го нарачав tender care од цреша и при крајот ми е. Мирисот му е многу убав.
Јас го имам веќе два месеци го користам , ама пред да го купам си ја скратив малку косаата, и редовно после секое миење пред да ја сушам си ставам и досега немам забележано некое влакно распукано.
Мене ми се допаѓа. Си го порачав пред да одам на одмор, до пола ми е. Убаво мириса, има многу убав мирис. Јас сум задоволна, незнам за другите но мене ми се допаѓа.