Кај синко е проблем што и со вода не е сигурно. Колку пати само ке земе голтка ама ја држи во уста и плука.
Никако Иванкаа шинато ми беше бебето не ни примети плус ме направи лом,ќерка ми се одра од плачење она груба груба
Дали некој има закажувано преку интернет термин за кај Антоније за преглед или директно се јавувате во клиниката?? Гледам има опција за закажување онлајн
Ете среќа моја не беше тука и закажав кај Споа и ептен сум задоволна. Фин, убав пристап, не се покајав што закажав кај него.
Веднаш карши Словенска амбасада. За најлесно, позади градежен, од кино карпош вртиш десно и само право.
јас закажав за втор преглед онлајн, ми стигна повратен мејл за мојот термин. закажував минатата недела и прв слободен термин беше после 20ти мај, такашто на кој му е ред за преглед за еден месец од сега, нека си закажува побрзо.
Здраво,бебето ми е 6 месеци и бевме за ехо на колкчиња,но нема појавено јадра,и ни кажаа широк повој и на 8 месеци преглед,дека нема место за паника и таа ми е родена 35та недела,и тоа имало улога рече. Јас ставав широк повој до 4ипол месеци но мн беше нервозно и плачлива кога ја облекував и го извадовме. Дали има некој вакво искуство и дали да ставам пак широк повој,но жешко е веќе ♂️
Купете од гакичките за широк повој. Над алишта се облекуваат. Ако и е топло ќе ги извадиш , по половина час пак ќе и ги облечеш.
Во Плодност бевме во Битола на приватно др-Александар Ристески,пошто во Битола нема во државна од кога почнал вирусот така ми рекоа.
Тие што се кај антоние како комуницирате со него? Два пати се јавувам се е во хрватска и ми викаат да му пишам на вибер за доза на д3 да ни одреди а не ми одговара
И мене не ми одговараше и се јавив во ординација кажав дека не ми враќа на вибер и дека ми е итно за Д витаминот. Ми одговори за еден саат.