Јас го носев бебуш кај Лидија во Букурешт, презадоволна сум, одма влеговме, чисто средено, фина докторката, ми закажа самата преглед за два месеца да не му мислам за термини. Не платив ништо.
И јас кај Лидија одам. Задоволна сум од прегледите. Коректна е....не збори многу, ама што ќе каже - кажано е.
Да не е зборлеста ама не ми е ни битно тоа, го прегледа убаво се е ок тоа ми е најбитно. Малце тешко со термини беше секој ден проверував и едвај начекав слободен термин. Сега раат сум чим она закажува
да матичен педијатар, првата контрола ние ја направивме на два месеца и некој ден. Ми рече од 2 до 3 месеца е пожелно да се направи.
Jas minatata nedela bev vo ortomedika kaj anevska zosto kaj vidoevski nemase termin super pominavme epten e pozitivna i se sto sakas moze da ja prasas. Prezadovolna sum inaku pregled e 1700 denari
Dr. Antonio hadziantonovski orto plus mislam deka bese ordinacijata vo debar maalo e. Uf me potseti i jas treba da ja nosam veke e proodena. Malku mi e nezgodno sto samo 1 den vo nedelata e popladne
Јас од Видоевски сум презадоволна, само за првиот термин треба на време да си закажеш, после тоа, после секој преглед они ти закажуваат нареден.. и си имаш термини се додека не прооди, ние бевме на 1год последен пат и сега некаде на 3год треба да закажеме, човекот е цар, објаснува ептен убаво се
Термин кај Видоевски закажав негде месец ипол, два порано. Првото дете го носев во Ремедика, сега со второво бев кај докторов и сум презадоволна.
И јас исто прв преглед немаше термин, па си закажавја кај него на на 4м, а кога беше 2м синко бевме во Ремедика кај Иванка, они имаат термини зашто закажуваат од месец за месец. Задоволна сум и од неа, ехо на колкови направи, некои вежби ми покажа и убави други совети, е не ми се свиѓаше за широк повој советот и не го практикував, зашто беше лето +40 надвор, а детево од алишта само лом беше со врукици, а и гледав дека никој не го практикува тоа.. после и Видоевски ми рече нема потреба, доволно е памперсот кој го носи
И јас сум презадоволна од докторот, мислам и дека ти ми го препорача. Повеќе денови е втора смена, не би требало да е само еден ден. Јас се јавувам и кажувам дека сакам после 5 и веќе за другата недела ми закажуваат термин. @apple12 нема да згрешиш ако одите кај него, многу детално објаснува за се и не се чека многу за термин.
Jas moeto.go.nosam vo Remedika kaj Ivanka i sum.prezadobolna. Mislam deka.negde okilu 1500 plativme za pregled. Na 15ti im iskaca raspored za sleden mesec. Se falat i od Vidoevski.
За Антоније најпофални зборови, недела однапред закажувам, секогаш има термин, секогаш е достапен и по меил. На преглед прво објаснува и зборува, одржува едно мини предавање. Ми се допаѓа што за се има објаснување, ако така не треба објаснува зашто не треба, а не не треба и точка. Многу е фин со децата, кога ја однесовме прв пат ептен смирено и нежно го спроведе прегледот, си ја работи работата со многу љубов и посветеност, а таков човек не може да биде лош во тоа што го работи.
Moze sum greska znam deka poslednite 2 pati koga bev samo cetvrtok bese vtora ama ke se javam ke si prasam. Tnx
Дали може некоја мамичка да ми каже што опфати докторот при првиот преглед? Дали само кукчињата или плус друго?
На првиот преглед ги гледаше стапалцата дали се во ред, рбетче, рефлекси, главчето како го врти, ехо на колкчиња, ни појасни за транспортер што и како, за д3. Тоа мислам беше од прилика.