Благодарам, прашав денес се јавив бидејќи ми е потребен термин за крај на Јуни, тој период се е исполнето.
Од Лотус или од Пики ја зедов, не се сеќавам, 180×160 и 1 цм дебелина е првата што ја зедов, а сега најдов тука во една продавница 200×180 и повеќе ми одговара поголемава. Пиши им порака, ќе ти кажат што имаат. А наназад треба да се спушти? Јас па на сликите од транспортерот видов дека скроз напред треба накај седиштето каде што му се нозете.
Чек... Го местам во кола на адаптерот, врзувам каиш и рачката ја спуштам позади преку главата до долу? Во упатството вака стоеше и цело време погрешно сум местела?
Ние го имаме транспортерот на Чико, баш како што е на сликата на Оли така го местам и јас. Се додека се вози во него ќе биде свртен со грбот, откако ќе почнеме седиште да користиме дури тогаш ќе може регулар нанапред да биде свртено? Можеби глупаво прашање ама чисто ме интересира.
Закопчан со каиши нема каде да оди, нели и затоа е транспортерот. На мојот транспортер не знам ни дали има таква опција, никогаш не сум го користела така.
Обавезно прашања напишани, ние една недела однапред спремаме, запишани во мобилниот, инаку нема шанси да ми текне да прашам тоа што сум мислела. И кај педијатар одам со спремни прашања.
Ne sum nj probala dali moze rackata vaka da bide, jas pa se skroz nazad ja stavam ili dignata kako koga go nosis vo race....bas sea ke go vidam moeto upatstvo sto vika posto drug transporter ima.
Od koga ve sovetuvashe ortopedot za stavanje vo jumper ili dubak? Nie sme 5 meseci i ni rece da ja stavame Nekako mala mi se chini ili greshka sum
Уште некој да ни кажеше дека треба на 2 месеци да се однесе, да не се форумиве, еве јас и од другарка слушнав поим ќе немав. Е сеа кога ќе закажам еден господ знае. По приватниве што суми бараат за преглед?