Во болница кажуваат. Мислам дека и на картончето пишува. Кај Антоније е 3000, во Систина 2000, кај Талевски мислам 1700.
Ако се доволно развијани јадрата и ако седи самостојно може и од 5м џампер. Ние од 5м користиме џампер али многу краток период не сакаше да седи во него.. Нас ортопед ни рече никако дубак
Мене на гак ми кажаа кога не пуштаа дома,мислам и на картончето пишува. Кај Талески е 1500ден преглед со ехо.
@jarec6 Кај Темелковски кажи дека е за новороденче одма дава термин, 1500 денари е. Е сеа не збори многу како другиве, затоа следно сакам кај Талески да одиме..И сега сакав таму ама термини немаше. Ама важно ехо ни направи да имаше нешто сигурно ќе ни кажеше и Темелковски.
Да тоа е...Ама искрејно јас не сум нешто воодушевена. Можеби е добар доктор ама за парите очекував повеќе. Ова е мое мислење. Штета што има премногу гужва кај другиве доктори и изборот се стеснува.
Имам термин кај Видоевски сега во петок ама неможам да одам. Ако сака некој да оди на мое место нека ми пише дур не сум го откажала терминот
Ние бевме кај Видоевски, дали јас мн очекував, или стварно немаше што да се каже друго, не знам... ама некој силен впечаток не ми остави. Ти како помина кај него?
Ортопед ни напиша 2 капки Пливит , ама мене ич не ми се дава Пливит Замена за него што може спрема таа доза . Освен бебитол. Солдевит може ли за 4м+ ?
Здраво мајки, споделњте искуство за кај Талевски се мислам да закажам се надевам ќе најдам термин за крај на јули...
@Kolache na mama Супер фала ти Ми помогна да се одлучам... За првото одевме кај Антоније ама подалеку ни е.
горчливи , ќерка ми а изгњавивме со нив, ја давај она плука , плаче се нервира и од тогаш ми станаа одбивни. Иначе ништо др , класика си е Пливит.