Нас ни кажа од спортска продавница може најк адидас битно да можеш да ги виткаш лесно напред со една дланка. Позади кај петата чевлата да е цврста, за големина се вади влошката и мереш на ноџето, влошката да е еден прст поголема од ноџето. Исто рече никако ортопедски кондури на дете без проблеми
Ej немој кај женава. Џабе ќе фрлиш пари. Другиов е поарен, Шпоа ли беше ? Оваа ништо не кажува , само гледа да те откачи. Ако ја прашаш нешто, сачувај боже !
Откажав среќа пишав тука. Закажав за кај Телевски ама ќе каснам цел месец, ваљда нее опасно. Од кај Видоевски ми кажаа да звонам деновиве може ќе се отворело термин.
Talevski prezadobolna od nacinot na objasnuvanje i detalen pregled 4m sme nie, glavata si ja drzi , saka da se vrti na mese da bide,i pocna so racinjata da posega po igracki ama za sedenje ne go stavav do sega Moze nekoja majka da mi pise preporaki za sedenje od koga bea i dali ima vezbi za polesno sovladuvanje
Исправање на агол од 45 степени од 5ти месец (полни 4м). Во хранилка од 6ти месец на 80 степени,само да вежбљ да стигне до 90 степени. Од тогаш почнав да го оставам и на под. Таму најдобро вежбаат. Почна самостојно да седи на 8м
Nas ni gi davase maticniot pedijatar, nekade od polni 4mes i gi drzev racinjata i ja podignuvav malce za posle taa da se diga vo sedecka polozba-ova za da vezba stomacni. Sega na polni 5m mi rece so ednata raka da i gi drzam nozete zalepeni za pod,a so drugata da ja podignam-poentata e so slobodnata raka da i tekne deka treba da se pridrzi i stabilizira. Na pod prvo pernice pozadi grv,pa potoa napred za da ne paga da i tekne da se dodrzi inaku sea odma se podava napred nozete da si gi fati
Намини во темата 12-24 имам два три пати ставано слики. Инаку прво барај најк танјун, мада ги нема кај нас. Потоа најк револушн 5 и најк стар ранер 2. Овие со гаранција се добри, на синко или тие или тие му земам, зависи кои се на попуст и која боја немал. Прочепкај каде е најниска цената. На 3 месеци ги менувам јас. До сега имал црни бели сиви и црвени. Па и нареден број му земав оти менував подарок. https://www.sportvision.mk/obuvki/8451144-nike-revolution-5-tdv https://www.sportvision.mk/obuvki/8450324-nike-star-runner-2-tdv И овие изгледаат добро ама ги немам пипнато да знам дали заодоволуваат критериум. На Антоније инаку. Лесни да се. Да се виткаат напред како палачинка. Петата да е цврста. Напред кај прстите да има 1 цм простор. https://www.sportvision.mk/obuvki/8454590-nike-downshifter-10-tdv
Првиот преглед бевме кај антониј. Се мислам дали да си продолжам кај него. Следен преглед ни закажа 4-5 месец. Вие си терате кај 1 или менувате
Prvoto kaj Antonije go nosev i po stara cena plakavme a vtorovo kaj Taleski Jas sum voodusevena od Taleski pregled na celo telo sekoe muskulce zglobce, glavceto graden kos pa duri i krstot pozadi.. objasnuvanje soveti a realno bitna mi e i cenata, dr.antonije zabega malku Toa e samo moe mislenje
Фала ти многу ќе видам и во темата. И кукла знам ми пиша за најк револушн, штом и ти истите ги земаш некако накај тие ме влече
види. Сите овие модели кои ти ги пишала Мила се патики за трчање. Кај нив е битно да се витка напред как прстите, поплитки се, а петата е стегната. Тука на форумов се форсирани овие танјун (што значи демек обичн/секојдневна), ама и таа е за трчање. Можеш да видиш и дауншифтер. И тие се добри. Во суштина, линиите за трчање се добар избор.