Ние бевме нанпрв преглед кај антоније па чисто прашувам кај талевски колку е. А за втор преглед кај антоније колку е, без ехо. Знае некој? Првиот 3000 го плативме
Тие се моделите мајка, само што други мајки пишаа за модели кои исто се добри. Јас други добри освен најк кај нас не најдов. А синко одлично си оди во нив од прв ден. И Антоније ги одобрува ако ти значи нешто.
Охрид нема каде…или Косна или Зоран Велјаноски ама тој не е мислам ортопед…Јас го носам во Косна кај др Шешо
Ние бевме на прв преглед во мајчин дом кај др милена и ич не сум задоволна Му направи ехо на колкчињата, рече добри се и толку, а на извештајот пишува да користам широк повој Затоа за во ноември закажав за кај антоније како прв преглед на бебо, читам дека сте задоволни од него
Во мајчин дом сите што пошле, се покајале. Од тука што читам јас… арно што откажав…а ортопедски преглед нели ви следува кај што се породи?
Sto e rabotava kaj antonije sto ne moze da se zakaze vtor pregled? Toj samo prviot li go pravi ili ne im se pusteni terminite? Da ne znae nekoj da ne pakuva kuferite doktorov da se seli? Sto mi e muabetot. Bevme kaj Ivanka denes na pregled se e super se e ok ama kolkovite ne se razvieni uste navodno ok bilo do 8 mesec se razvivale. Mojata e skoro 6. Rece za vikend da pojacame doza d3 ovoj mesec. Zaso ja mislev porano deka veke treba da se sredeni kolkovite?
raboti i vo hrvatska , da ne se pogodilo da e tamu bas koga ti treba tebe termin Јас знам дека напоредно работи и во хрватска цело време. Може сега на подолго ќе оди, па затоа нема термини.
Некни го побарав за консултација ми кажаа дека е во странство. Јави се на телефонот на веб страната прашај.
Ептен тешко се добива термин. За првиот имав среќа некој пред мене откажал па си го фатив одма термиот за неколку дена, а вториов за во октомври закажав уште средина на август и тоа пуштено имаше по 2-3 дена само.