Пробав еднаш и долго време не ми врати зашто имале други пораки, па асистентот ми одговори откако се јавив. Ќе пробам ајде пак, фала.
Јас кога сум ги барала прашувам, па после неколку саати ми се јавуваат назад со одговор од Анотније, откако ќе го прашаат.
Бебуш е 5 месеци но поради х причини до сега не го однесов сега ни е прв преглед, искуства за Темелковски?
Дали кај Антоније може на веб страна да се провери кога имаш закажан термин? Ми се избришал од календар
На меилот што си го запишала таму ти стига потврда за резервација, ако онлајн си закажала. Друг начин не знам, евентуално да се јавиш
Ќе ти каже ортопедот кога да дојдеш, зависи од детето. Нашиов ни рече меѓу 5-6 месеци да одиме. Бебе беше супер на првиот преглед.
Ние бевме на точно 6 недели прв пат кај Каличанин во Систина.Се беше добро.Следна контрола рече после три месеци.
Може ли да ми кажете др Антоније во која ординација работи, негово презиме и други контакт инфо? Го знам од ТВ, но ништо не сум меморирала подетално за него
Отворив линкот и ептен ми брцна око. Прв преглед кај д-р Антоније 30 мин-3000 ден, кај д-р Ласко 60 мин- 2000 ден. Шо е разликата знае некој?