1500 платив чисто за инфо ако треба на некого, инаку незнам што е со ортопедиве Антоние вика дете босо да е по дома овој во Ремедика вика да носи задолжително меки обувки по дома
Дали некоја од вас ги носела децата кај Др Мирјана Рунчева во Штип? Дали ви препорачала и на други широк повој?
Никаде за ништо од нашиве доктори ќе добиеш исто или слично мислење. 10 да прашаш ќе добиеш 10 различни мислења. Затоа си одам кај еден да не ме боли глава
На 0+ емисијата на Телма, ортопедот Антоније кажа околу 6та недела да се носат на прв преглед. Јас ја однесов на точно 7 недели
Здраво, Марија Јакимовски ја знам од Неуромедика. Посветена докторка, убаво објаснува и стварно немам лош збор за неа. За мојот бебуш првиот преглед го направив кај Димова, исто кај Антоније работи. Супер докторка, јасна и концизна и има знаење. Вториот преглед го направив кај Ласко Коцев, луѓе ја бев запрепастена колку е само спор, не задржа 45 минути во амбуланта и верглаше све едно исто како научен текст, притоа се препотуваше и искачаше од ординација на секој 5 мин. Така да, тој поникако не ви го препорачувам. Сега редовно си одам кај Димова.
Кај Ласко никако не ви препорачувам. Не знаеше да ми одговори на неколку прашања па ми даде некој небитен глуп одговор. За дозирањето на д-витаминот при прегледот ми кажа една доза, но, не бев сигурна. Потоа се јавив на телефон да зборувам со Др-Антоније, и тој ми кажа сосема друга доза... и се водам по таа доза. Многу е нејасен и видно вознемирен и целиот е збунет. Којзнае шо му се дешава у глава, ми изгореа 2,000 ден кај него. Сега редовно одам кај Димова.
Ти благодарам Нате, закажав кај Димова и јас, видов добри коментари, ќе откажам од Ремедика пошо нема ни еден добар коментар за докторката
Дали некој бил скоро кај Антоние да ми каже дали даваат некаков извештај. Ми наплатија 3000 а не ми дадоа нишо на писмено. Дали да барам сега касно е веројатно не ги чуваат ехо мерките. Исто ми рече контроли не треба. Дали исто рекле некому зашто гледам повеќе пати одите.
Поминете денес , уште денес е тука ако не ги чуваат мерките сигурна сум дека уште еднаш ќе направи ехо бесплатно или па јавете се.
Kakvo mislenje imate za dr. Aleksandra i dr. Lasko od Ortoplus?? Sakav kaj Antonie, no termini duri vo maj, pa se mislam kaj nekoj od ovie dr dali da odime
Ako moze da mi objasnite sto pregleduva, na koj princip raboti, deka vo drzavna kade bevme katastrofa nisto ne objasnuvaat