Ние бевме за првиот преглед кај Александра, му направи ехо на колкови, го прегледа цело бебето од глава до пети и се детално ми објасни Сл недела имаме закажан кај неа втор преглед пред проодување Пред да одам кај неа бевме во мајчин дом, госпоѓата таму му направи ехо на колкови, ми рече добро е и ми даде извештај кај што пишуваше да му ставам широк повој на бебето а внатре ништо не ми спомна
Стручна е, ама втор пат не отидов кај нејзе на преглед. Муабетот е широк повој до 4 месеци, саат време расцепкано на меше на под и вежби. Д-р Димитар Споа многу попријатен беше за прегледот околу 6 7 месеци што се прави.
Здраво да прашам дали некоја мамичка со бебушот е била кај тодор ношпал за кукчиња искуства и дали е во неуромедика или е сам во негова приватна клиника...
Nie zakazavme kaj Aleksandra,pa ke spodelime vpecarok nego mi go spomnaa i dr.Kiro Markovski od Poliklinika Bukuresht deka bil dobar,ako nekoj ima iskustvo neka spodeli.
Да вака моето 1 месечно бебе е родено со деформитет на стапало со еквиноварус искривено му е стапалото извинете не пишав убаво да побарам негова помош или совет дали некој има искуства да е бил кај него мислев дека и кукчиња гледа сакам барам чаре
Јас би ти го препорчала Антоније. Има зборувано за вакви деформитети и успешни случаи до целосно исправување. Дали од вирус како кај твоето детенце не знам ама има зборено за криви стопала навматре.
https://ortoplusped.business.site/ 078283858 Повели и кажи за што се работи ке ти најдат термин побрзо.
Антоние закажува ли преглед пред проодување на 8 мес? Видоевски ни закажа ама тука кажаа дека за муабет да прави е прегледот, не го ни прегледува бебето, што увидов дека е така прошли пат кај бебето пред нас. Сега сум на мисла дал да го откажам ако само за да ме муабети што е лазење. Вие што ги носите кај Антоное како се прегледите?
A nekoj da preporaca detski ortoped sto posvetuva vniemanie nosime pomagala za ispravanje na podkolenicite ama ortobedot kaj sto odime ako nie go prasame nesto odgovara pa zatoa sakam nekoja pretoraka ako treba i na privatno za nekoj koj stvarno e angaziran okolu pacientot fala vi odnapred