Мајки ве читам скоро сите зборите за Др.Антоније станува збор за докторот што е во дебар мало ? Јас му пишав за да го однесам бебушот ама изгледа е во Хрватска и не ми враќа. Како им се викаше ординацијата гледам и Др.Александра ја фалите па да закажам кај неа.
https://www.ortoped.mk/ на веб страната може да се закаже. Или на телефонски број. Има и контакт на веб стр.
Ne e tuka doktorot vo Hrvatska e. Deneska jas bev kaj Dr.Aleksandra posto ne mozev da go cekam da se vrati morav da go nosam maloto. Doktorkata e super bi ti ja preporacala.
Па порано идеше 2 недели таму, 2 тука ама сега гледав дури до март нема термини. Јас би требало почеток октомври да се породам, би сакала тој да го направи ехото, а за натака би идела било каде. Читав за Александра доста пофалби има, а и негова школа е. Фала ти
Јас кај сите доктори сум била ,сите ми се ок. Првиот преглед го правеше Александра,после Антоније,а сега после проодување Ласко и од него сум многу задоволна,многу убав пристап имаше со малата. Инаку да,во последно време нема термини воопшто за кај Антоније.
Јас треба да ја носам малата кај него во текот на неделата, па ќе прашам за понатамошни термини и прегледи. Ќе пишам овде што ќе ми каже докторот. Инаку еден преглед ја носев и кај Александра, задоволна бев од прегледот.
Да ама се му е зафатено нема ништо слободно. А докторката е стварно предобра многу убаво објаснува и ти покажува и ти дава нејзин број да ја бараш кога ќе ти притреба.
@Jana06 Докторот продолжува со работа како и до сега, доаѓа еднаш месечно, следи на страната за нови термини.
Znaci skroz istoto, denes bevme na vtor pregled, totalno sum razocarana. Bebe nepipnato, ama zatoa pola saat pedavanje. Na sekoe prasanje namesto odgovor dobiv 10 podprasanja. Uste pa so cel pamet zakazav i tret pregled, ama kako mi stoi ke go otkazam. E sega, prasanje e kade da otidam za tret pregled
Јас за прегледов после проодување планирам кај Александра кај Антоније што работи, ми ја фалеа. Видоевски ич нема потреба да се глеаме муабет да правиме.
За сите што сте во план за закажување на преглед кај Александра, на одмор е до 25ти јули. Така ми кажа вчера