Majki kazete nekoj ortoped vo Skopje kaj sto ne se ceka eden mesec za termin Edit - da raboti i sabota
Антоније? На веб страната нема термини. 2 преглед е на 5 месеца? Ние првиот бевме во Букурешт таму ни А ни Б и сега незнам кога треба.
Докториве наши сите како да учеле различна медицина. На прв преглед на колкчиња ни рече ортопедот супер е, нема потреба од широк повој (не дека јас и ставав...), вчера педијатарот кај вакцините ме прашува дали ставам широк повој, и велам не ставам, ортопедот кажа нема потреба. Направи фаца нормално, ми вика ние педијатрите препорачуваме до 6 месеци широк повој, ама вие како сакате. Аман нека спроведат една студија во Мк и да се договорат, смачено ми е сите доктори различни и спротивни препораки даваат.
Имам пишувано мислење, ѕирни назад некоја страна. Ако е прв преглед на два месеци прави ехо на колкчиња, кратко трае, но најбитно гледа што е потребно и важно. Поголем дел од прегледот објаснува за држење, вртење, вежби и слично. Задоволна сум, за месец дена со полни шест месеци ќе одиме на втор преглед кај него.
Kazete mi dobar ortoped vo Skopje sto raboti i vtora smena a da ne se ceka mnogu za pregled? I cena na pregled ako moze. Dali vo Neuromedika i Remedika se dobri ortopedite?
Кај ќерка ми констатираше меки ребра па поголем дел од прегледот беше за тоа. Инаку другото препораки за седење, вежби за зајакнување на мускулатура и слично. И за дозирање на Д витаминот ама тоа пак беше донекаде поврзано со меките ребра