Успеав да закажам кај Антоније за 2 преглед , 5 дена пред да прави 5 месеца. Ваљда е ОК, не ни кажаа на 1 кога да имаме 2 преглед….
Офффф нашава чудесна земја со здравсто што го плаќаме за џабе како и да е веќе ти пишале помеѓу 4 и 5 месеци е препорака така да таман си Јас закажав на 4м и 20д
Здраво дали може да ми предложите добар ортопед во поликлиника Букуреш и како се закажува пред или како оди
Majki gi nosevte li dechinjata na pregled kaj ortoped po prooduvanje? Do sega go nosev kaj d-r Antonije,no termin nema sloboden (se mislam dali da pochekam mozebi ke pushtat novi).D-r Aleksandra shto raboti kaj nego ok li e ima li nekoja iskustvo so nea?
Јас бев кај Марија за мене ама го прегледа и бебето..фина беше супер поминавме... инаку би требало сите да се добри одам ппнтаа логока дека антонијо нема шанси да вработи некој ако не го бива... за прашањето , да ја носев ппголемата после проодување тогаш беше антонијо уште а сега треба да ја носам за контролен помеѓу 3 и 4 год
Ако нема кај антоније јас кај александра ќе закажам. А и марија ја гледав еднаш на тв убав впечаток ми остави. Сте биле со дете кај нејзе?
Ne site pregledi do sega ni se kaj Antonije,pa se mislam ako nema termin kaj nego kaj Aleksandra. Ne sum ja gledala Marija na tv sum propushtila,no bash ke pobaram na net ako ima neshto,nekoe video.