Здраво, како сте задоволни од ортопед Киро Марковски- Букурешт? До сега идевме кај Лидија Мирчевска но матичнава сега ми закажала кај др Марковски
Женски малку ми с*урчи од Антоније. Добар доктор е и се тоа ама кај нема термини, па и кога стигнав до термин, во нашиот термин изврши неколку прегледи, не знаеше кај му е газот а каде главата. Ај соблечи го ќе дојдам, па со детево доле по пелена го чекаме ко чукнати, па ај горе соблечи го ќе дојдам, пак исто. Ми повторува работи од првите неколку прегледи, дрнда без престан, не стогнав ни да прашам нешто. Кажете ми друг од кој сте задоволни, не планирам кај него веќе да одам, нека е добар колку сака. И ми спомна некаков точак, за тодлери што е ама не запамтив. Мислам без педали рече дека е. Да не знаете за каков зборуваше?
Одиме кај него за сколиоза. Не е лош не е ни сјаен. Не зборува многу, си кажува дијагноза, терапија и ќе ти напише упат за кај што треба и толку. Нема совети и муабет многу. Искрено, јас размислував дали да продолжиме кај него.
Тоа се баланс точачиња, обично сегде по детските продавници ги има. Прогуглај, ќе ги видиш. И да, без педали се.
Јас сум многу задоволна од Тони Талески. Докторот ти обрнува максимално внимание, преглед на две деца ни траеше саат ипол, те чека ако е плачливо бебето да се смири, доколку има потреба да го надоиш и слично.. И најбитно многу добар стручњак.
Јас не сум ич задоволна. Пишав претходно мислење за него. Ние за првото дете идевме кај Видеовски и многу го тупеше да ти кажам. Дрндаше цело време посебно третиот преглед фрлиме 1500 мкд за да држи лекции. За бебињата идеме кај Димитар Споа во Ре медика и сум задоволна.
2000 денари. Не би знаела да ти кажам, ние кога бевме беа само деца. Можеш да се јавиш да прашаш имаш број на гугл побарај.
Женски од ортопед ни препорачаа Вигантол капки , од каде скоро имате зимано , кај нас знам дека ги нема ?
Па тоа мислев ако ги има во Врање да запалам кола , звонев сабајле по аптеките ама неможев да добијам, па затоа тука да прашам , фала многу
Иванка од Ремедика добра ли е? Ги прегледува ли убаво или муабети само како Видоевски? Само кај нејзе има терин за преглед во брзо време. Се работи за преглед после проодување, уште не сме биле, пројдоа 3 мес.
За стручност не знам, ама толку е арогантна што јас не би отишла никогаш кај нејзе. За поголемото кога лежев во болница после пораѓај и требаше да ни дојде да ни објасни за една интервенција за која требаше да ни објасни. Мм едвај после пола ден успеа на 5минути на стоење да ја начека. А да не кажувам после тоа на контрола кога требаше да го види како мене ми се обраќаше
И јас како @Ano и @Black girl имам лошо искуство со оваа докторка. Едвај чекав да излезам од прегледот, бев со прво дете, никаков совет не добив, ниту пак одговор на моите прашања. Добив само арогантен однос и препорака за широк повој.