Не сум била ама другарка напната беше од нејзе. Замарала за широк повој и ништо посебно не и кажала Кај Александра од ортоплус нема?
А да ја заборавив и препораката за широк повој. И јас со цел памет купив гаќички и сред лето му ги ставив. Еднаш и никогаш повеќе
Значи имав кај нејзе закажано онлајн, не знам што се случило кога се јавив да конфирмирам немав термин. Се изнервирав и ради тоа викам ај да видам друг некој. Шанса нема кај Иванка да идам после прочитаново. Друг асален што најдов Тони Талевски ама тек кај на март термин попладневен. Ќе се јавам кај Александра да закажам по телефон, вака онлајн дава дека има ама што си е сигурно, сигурно.
Здраво, дали матичниот педијатар ви кажа кога прв пат треба да одите на ортопед или вие сами си закажавте?
Kaснам ама исто Антоније да, последниот пат незнаеше кај му е главата. Луѓе и на незакажано идеа. На маж ми му реков се осеќам како кај исцелител да сме дошле
Devojki jas bev na ortoped i bebeto ima dijagnoza displazija na kolk, ne i e dobro razvieno kolkceto i treba da nosi proteza. Ima nekoja so slicno iskustvo. Protezata mi izgleda mnogu neoudobno, mnogu mi e strav kako ke ja prifati i dali ke izdrzime dodeka se sredi.
Kolku vreme gi nosese kaifcinjata i dali bea pavlikj, kako gi prifati deteto, dali placese dodeka se navikne I kaj koj ortoped odevte? Mene mi kazaa da go kupam ova, mn me fakja panika kako ke izdrzime, nekako toa so kaifcinjata po udobno mi izgleda.
@77Seven77 3 месеци ги носеше. Па малку и беше тешко да се навикне се лутеше, ама со тек на време се навикна. И треба постојано да се носат, тргање само за бањање. Бевме кај Рунчева во Штип таа ни ги даде ременчињата, па бевме и во Ск кај Димова таа ни ги предложи тие ти што ги кажа, ама она си се навикна на ременчињата и не и го зедов тоа. Бидете упорни еве сега колкчињата и се супер. Што те интересира прашај ние имаме доста искуство со тој проблем.
Од кај Антоније јас сум многу задоволна и од др.Ласко.Сум била и кај Александра и кај Антоније ,ама он најмногу ми остави впечаток.И секогаш сум закажувала онлајн ,каде има термин кај тој.