Јас ја носам малата кај Тони Талески и имам супер искуство, на еден од нејзините прегледи го прашав и за мој проблем ми даде совети и насоки и ептен ми помогна.
Од кај Талевски до сега не сум сретнала да каже нешто без врска , ако сакате побарајте уште едно мислење ама не е Темелковски за тоа
Be V Bevme na treto mislenje kaj dr.Anotnije Hadzi Antonovski i on rece deka nema problem.Vo red deka se kolkovite.
Кај Др Александра бевме прв преглед сега за втор не знам дали ми рече помеѓу 4/5 или 5/6 како препорачува не можам да се сетам
Аха тнх Затоа и прашав пак и нас ко така да ни кажа а гледам сега и пријателиве сите различно ми викаат некој на 9 па пак кога ќе прооди некои само кога ќе прооди.. хмм
Јас прв пат го однесов на 2м, следна контрола беше на 8м и потоа рече 2-3, месеци по проодување( тоа беше некаде на 15-16м).
мајки искуства со Каличанин Видоевски Темелковски и Антоние за прв преглед на новороденче ???? кај кого да го носиме ???
Јас кај Димова носам деца, работи кај Видоески. Те прочитав горе дека си од југот, имаш добар ортопед мислам сега во Валандово, има термини на државно, нема гужва, сигурно убаво им посветуваат внимание.
Мајка, јас и првото го носев кај Каличсанин а и сега за второто првиот го закажав кај неа. Има борба за прегледи термини но мене ми остави убав впечаток, темелна е, Со син ми беше многу океј.
како се вика ток ортопед знаеш ? иначе таа Димова е Александра ? тас е кај Антоние сега или има две ?
Не моја грешка, сега дојдов да пишам тоа, Димова кај Антоние, со бебе на цицка толку е концентрација.