J Nie bevme na kontrola kaj Dr.Aleksandra koga malata imase 8 i pol meseci. Detalen pregled kako sekogas (stapala, 'rbet, rebra, itn) i nasoki za prooduvanie i d3.
Тони Талески нема да работи повеќе? На пријатели со закажан термин јули/август им се јавиле дека ќе ја затвара ординацијата
Нема да работи во СТ-медика точно и мене ми се јавија за терминот во Октомври да го откажат. Ама кога ја прашав сестрата не знаеше што понатаму. Јас секако сум на ум да му пишам дирекно него дали ќе почне да работи некаде на друго место за да знам како да се организирам за нареден преглед
Претпоставувам ќе си отвори негова. Покрај ординацијава во Лисиче, правеше прегледи и во една гинеколошка ординација, јас никако не можев термин да најдам и таму одев.
Тоа го прочитав и јас, али после прочитав и дека ќе работел кај Ложанкоски. Ако не успеам да го најдам препорака за друг ортопед? Се сомневам дека бебчето ми има тортиколис и си ја смачкал главата од што лежи само на една страна.
Имам едно прашање? Знам дека на бебињата им прават ехо на колкови, но дали и на поголемките деца, како на пример 4-годишно дете им прават исто ехо на колкови? Ме интересира некој што бил кај Маја Каличанин во Систина ако може да сподели искуство
Нема мака, туку кога се јавив во Систина да закажам преглед ми кажаа 4500ден со ехо на колкови. Не ми кажаа дали е иста цената без ехо. Дали некок бил скоро во Систина и дали знае колку е прегледот за 4-годишно дете?