Што порано, тоа подобро. Малава ја однесов кога имаше 3 недели иако и во родилиште и' правеа преглед.
Мислам дека е различна цена за преглед со ехо, различна цена само за преглед итн. Ние бевме околу почетокот на јуни, на контрола што одиме еднаш годишно, беше 2550 ден
Ние сме 10 м До сега имаме направено само прв преглед кај ортопед заедно со ехо на колкчиња на 4 м и се беше во ред. Сега сакам да направам втор преглед кај Тони Талевски. Дали знаете каде работи Колку чини прегледот? И од што се состои прегледот т.е дали гледа се детално рбет, колкчиња, стапала и т.н ?
Mi treba preporaka za dobar ortoped privaten vo Skopje ama za vozrasni, odnosno za mene. Imam digitalen rentgen napraveno na rbetot i mi rekoa deka treba na fizikalna da odam, ama prvo sakam na ortoped specijalist za da mi kaze tocno sto mi e. Moze i na drzavno ako e dobar i ima termini.
Dali nekoj zakazuval termin preku sajtot ortoped.mk? Kako ste zadovolni od strucnosta na Dr Aleksandra Dimova?
Харисонова бразда? Обично се решава со зголемување на Д3 и почесто бебето да лежи на стомак за да се израмнат коските. Гледај кога го држиш во раце да го држиш само свртено кон тебе, немој со раката под ребра. Не се секирај, се решава.
Кај кој ортопед најмалку се чека за термин? 5 години кај Каличанин носам деца, ама претераа со термините веќе. Од август ѕвонам за Октомври да закажам, ај во среда ај во петок, за да ми кажат дур Ноември. А прошлата недела се јавив нмало распоред за октомври, се изнервирав. Предложете некој друг? @Alishan30 Ти каде ги носиш дечките? Не ми се оди по Ск за се нешто веќе