Секако, ќе бев зачудена ако кажала дека може Ме интересираше што кажал ортопедот за детенцето на коешто не му се развиени јадрата.
Да, од старт си тера кај нејзе детално го прегледува дава насоки за вежби доколку треба и убав пистап има
Ставив неколку пати само дека беше многу топло, кога ја однесов на матичен и кога и кажав и она ми кажа топло е да не го малтретирам детето, да отидам на уште еден преглед дека во мајчин дом на сите им викале за широк повој
Немаше термин кога ми требаше мене и два пати бев кај александра ортопед, сега сакам фа продолжам кај каличанин, ќе си закажам со време ,какви и се препораките, на 40 дена , на 5-6 месеци и следниот преглед кога? Александра ни кажа 8-9, некои гледам советуваат 9-11, баш пред проодување, да знам кога да закажам
Епа она го гледаше во родилиште,па после околу 2 месеци па на 4 мислам и после тоа на 8 месеци или пред проодување и после тоа на 1.5 година па на 3 години па на 5 години доколку нема потреба од порано да се види. Колку што ме држи памтење вака го носев сега ние бевме на 3 години следно на 5 години. Јас во септември се јавив за во октомври мислам дека месец дена унапред закажав.
Здраво на сите Дали некој е информиран што се случува со ординацијата на Тони Талевски? Гледам на нивно место е отворена сосема друга ординација, а броевите не им се во функција, ниту одговараат на меил
Мајки, со колачиња развој 1b дали ви наложија да носите широк повој и да го вадите само на капење? Ортопедот ни рече дека се е во ред, супер се развива ама превентивно. На постариве ортопеди останато им е од времето или како ? Јас искрено се бунев, нон стоп му правам вежбички, секогаш широко отворени му се колачињата кога лежи, а и самите пелени ги шират, жал ми е да ставам широк повој.