Никако не можам да го добијам др.Тони Талески цело време мејли ми се уклучува 070 231884 овој број го имам .. Некој да знае како да го добијам ?
Мислам супер си е детето. Штом е оставено на под се ќе си почне да прави. Сите деца се различни, штом нема некој здравствен проблем секако ќе почне да се врти.
И од кој месец почнуваат да се развиваат? Бебето ми е два и пол месеци денеска бевме на ехо и сеуште нема развиени јадра
Уште нешто колку се добри ортопедите на болница во Битола? Тој од денеска докторот изгледаше премногу стар, делуваше незаинтересирано, си зборуваше на телефон цело време и ништо ниту ни кажа ниту ни одговоре на нашите прашања. Сњ мислам дали да го носам на приватно
Zdravo, sakam da zakazam termin kaj doktor Aleksandra Dimova vo Orto Plus Ped ordinacija. Megjutoa nikoj ne mi kreva na telefonot sto go imaat na web stranata. Dali znaete dali funkcionira online zakazuvanjeto termin sto go imaat na istata strana?
Функционира, јас така закажувам. А обично кога не креваат, се јавуваат после на броевите што ѕвонеле.
Devojki, koga treba prv pregled na ortoped? Pedijatarov nisto ne mi kaza. I za sirok povoj dali treba ili ne... Denes 12 dena sme.
Јас прв пат ја однесов на точно 7 недели. Кај Ласко во Орто Плус. Широк повој ретко препорачуваат, јас не сум ставала. Немаше потреба
Здраво мајки дали некој може имал вакво искуство да сподели , денес беме на ортопер имаме 1 год , докторот првен го гледаше на ехо колкчињата и јадрата , рече дека е супер , откако му правеше преглед побара да направиме ренген на на карлица , се сомнева дека не се исто развиени , дали некој до сега добил некоја слична дијагноза и што потоа?
Што е бре со цениве во Систина, ехо на колкови 4800,ептен забегаа со цениве. Арно што се јавив да прашам.
Дали е касно на 3 месеци прв преглед, тогаш имаше термин? Не можам да најдам дали има инфо колку се цените на приватните ортопеди?