Мислев дали некоја од вас знае… Не ми се допаѓа Александра, Ласко ми е онака, од Антоније најзадоволна бев.
На Видоевски каде му е ординацијата? Порано беше кај Универзална, ама рушеа нешто, сега каде е? И бројче? И колку е цена на преглед, порано беше 1800 пред 5,5 год
Искуство со добар ортопед за во Битола прашувам? на приватно да биде. Читам различни мислења за Маргарита од Плодност па незнам дали да одиме таму
Јас ги носам децата кај него,многу добро ги прегледува и совети,секогаш ми е достапен ако ми треба и за контроли не ми наплаќа.
Бевме вчера, супер е. Ќерката ја носев кај Видоевски и кај Александра, никој немал ваков пристап и совети. Од нив тројца, Ласко најдобар е.
Бидејќи имам проблем со фондот и тешко дека ќе се среди во скоро, не може упат да ми се даде.. Да ми предложите ортопед за прв преглед на новороденче на приватно во Скопје и цена на прегледот
Сега прв пат закажав за трет преглед на 8месеци,мислам во Систина ни рекоа тогаш да го однесеме ама некако не сум задоволна од последниот преглед на Маја. Докторов прегледува детално, ако имам прашања (а имам загрижености за развојот моментално) одговара или е од дрските со кратки одговори? И ценава упола... што пари се надававме за чекање по 1ч и 2мин ортопедски преглед во Систина
Докторов е најфрендли на свет. Супер пристап има, за се одговара. Ептен другарски пристап има, децата негови ни ги покажуваше на слика . Саат време останавме. Ние плативме 2000 ама со попуст, инаку мислам 3000 е прв преглед.
Ласко Коцев. Работи во ординацијата на Антоније, Ортопед Плус. Се наоѓа во дебар маало, уличката кај Скопски мерак.
А јас па сакав кај Маја да пробам, ептен фалена е тука. Значи да си седам мирна кај Ласко, да не менувам.
Ние денес го однесовме кај Маја за ехо на колкчиња, супер поминавме. Му посвети доста внимание. Примети и дека едната страна од главчето е благо посплескана, а вака не можам да приметам дека има многу коса. Веројатно и зависи од гужва, не знам што да кажам..