Денес бевме на преглед со малата кај доктор Кирил Петковски во Неуромедика со упат.. има 19м, прооде на 13м. Ни вика дека нема рамни стапала, ама како да има тенденција да и се наорават рмани стапала, ккао и натежнувало стапалото навнатре. Ни даде потврда за да земеме ортопедски чевли, и за 7 месеци дс отидиме на комтрола..чевличките да ги носи редовно. Некој со ваков проблем? Ваљда треба и на второ мислење да одиме, не знам кај кого. Читам за кај некој Тони ги носите
Одите и на второ мислење. Тони е супер, исто и во Орто Плус можете, телефонски прашајте кога е Антоније тука, ако може него да го начекате, ако не Ласко или Александра.
Ако може некој доколку има да сподели искуство со д-р Александар Каревски од 8ми Септември, благодарам однапред.
Оди кај Александра од Ортопед плус. И ќерка ми има тенденција ама Александра е против ортопедски обувки додека нема реално рамни стапала сеуште. И мисли дека ќе го решиме додека да наполни 4 години. Ќерка ми е 3 и пол скоро.
Деновиве ѕвонам кај Видоевски никој не се јавува, дали некоја знае дали работат уште? Последен пат бевме пред 6 месеци
Денес бевме кај Тони, рече во огромна гужва е пошто Видоевски не работел веќе и се распределуваат пациентите кај малкуте добри што останаа
Kaj katolicka crkva e ordinacijata, se vika Akromion. taleski_t@yahoo.com Ima izvestuvanje na fb deka se na odmor do 2 juni, a slobodni termini od 5 juli duri