Каде е ординацијата и бројче ако може во ЛП пиши ми, следно ако не таму да закажам. Не сум задоволна од прегледот буквално 5 минути траеше.
Не е проблем, некои бебиња порано, некои покасно развиваат јадренца. За два до три месеци повторно на контрола и без гајле
Некаде прочитав дека бебето кога ќе си ги фаќа стапалата е спремно за да се седнува под 45 степени. Моето сеуште не ги фаќа, има 4 месеци и 1 недела а сакам да го ставам во спортскиот дел во количката. Корпата не ја сака, транспортерот му е веќе неудобен. На ортопед сме на 5 месеци.
Кај и да е ќе почне да ги фаќа, и те молам немој да читаш. Има да скренеш и 100 маани да му најдеш на детето безвезе. Можеш на 45степени да го возиш во спортскиот дел, имаш Макси кози Плаза колку што знам, иста имав, од тогаш на 45 ја легнував, се изнаужива. Маж ми ми ја спакува пошо со летна сме периодов, дека немаме лифт ама мене љубов ми е количката, значи за зима си ја враќам нејзе, кој го врти.
Мојата е 5ипол и не си ги фаќа. Едноставно тоа не го прави, и ги подавам и ги местам, не и е интересно а ги крева нагоре во 3те минути кога е на грб, зошто се на стомак сака да е. А пред 10 дена бевме на ортопед и добивме зелено светло за на 65 (после 5 месеци), така да не се води по се што ќе прочиташ што вика Феникс
@Feniksgirl @MariaBouli Фала ви, после го ставам . Феникс, да како вашата е и имаме зимска навлака за на зима исто од Maxi Cosi.