Е да, така слушнав ама не сум сигурнс баш. Ќе видиме во април здравје секако прегледот вреди за секој денар
Здраво. Сакам да прашам на колку месеци ги носите бебињата на ортопед? Ние бевме на 2 и пол месеци и сега следно на колку месеци се оди?
Обично треба да каже докторот кај што се биле кога следно. Ама околу 6 месеци. Може мислам и на 5-5ипол. Јас сега баш закажував на 6 месеци и 1 недела. Немаше порано термин. Не мислам дека неколку дена прават некоја разлика којзнае каква.
Ортопедот кажува. Ние ја носевме на 2 м, после Тони ми кажа откако ќе седне сама стабилно да ја носам.
Нас педијатарот ни рече следно некаде на 7, 8 месеци да ја однесеме, а ортопедот на 4 и пол, затоа сакав да се консултирам. Фала ви
Да, ортопедот гледа каков е наодот, јадра на колкови нешто друго што гледаат на прв преглед може треба да се исконтролира.
Здраво ми треба препорака за добар ортопед за новороденче за прв преглед на приватно. Во систина нема слободни термини.
Majki ako moze preporaka za ortoped za posle prooduvanje ni treba,odevme vo sistina ama sega naplakjaat 6000den.
Dali moze broj od Dr Taleski od ordinacijata? zvonam na akromion sto e brojceto na google no mejli se pusta sakam termince da zakazam ve molam ako ima nekoj neka mi pise kako mozam da stapam vo kontakt
Петок да не не работат? +389 70 231 884. Јас на овој број закажав пред месец отприлика ама мислам петок се јавив, ми кренаа ми рекоа не работиме, јави се во понеделник. И се јавив пак... Во среда зошто изумив
Да ми препорачате некој добар ортопед со упат? Неколку дена чувствувам неопислива болка во грбот, како низ рбетот, а седам исправено постојано. Работата ми е со седење па може и тоа да има голема улога...