Првиот е на 6 недели. Така пишуваше на книжето што ми го дадоа кога ме испуштија од Систина. Така и си закажав.
Кај кој закажа?? Јас се мислам по 8недели ни рекоа, ама чим така ќе закажам таман за наредна недела на 6+ 7недели
Кај каличанин. Таа не ти даде едно ливче кога дојде за ортопедскиот наод да ти каже?! Првата недела е на одмор д-рката, дури за таа по неа има термини.
Нас ни даде кога беше да ни каже наод од ортопедски преглед Да стане девојче ќе го сликнам - да не шушкам сега, едвај заспа
Баш сликај да видам, никаков наод немам, само во книшката видов сега стои уредно, контрола 3м. Секако усно беше др и кажа се е во ред. Може порано закажала дека е девојче и да не носите широк повој, па тој 40дена се носи нели, па потоа по потреба ^^јас веќе закажав на 8недели ќе биде, секако не е касно
Nema vrska masko zensko, ete moeto e masko pa taka bese. Do togas on ne nosese, na kontrolata ona rece sirok povoj so 2 pampersa (sekako ne stavav ) Ne e strasno i na 8 nedeli taman e
Мене педијатарот ми рече до 3 месеци да е најкасно прегледот, инаку на книшката од систина што ни ја дадоа исто пишуваше на 40 дена преглед да се направи. Тогаш баш прашував и други мајки и сите тој период после два месеца правеле прво ехо и тогаш и го однесов.
Мајки добар ортопед од Мајчин дом? Или кажете ми мислење за Душанка Грујоска-Вета или Светлана Димитриеска-Ќипровска. Време е да закажеме ама термини нема .
Ептен. Супер доктор, пред се човек на место. Убаво го прегледа, детално ни објасни се што треба и нетреба . Сигурно се задржавме 40-50мин кај него. Го препорачувам од се срце.
Јас моето синче го носам кај Антоние супер е презадоволна сум до сега два пати сме биле ,докторот е темелн и преубаво објаснува се .
Др Душанка важи за добар ортопед. Ние лично немаме искуство, никогаш не сме начекале термини, но ако вие успеете ич не му ја мисли.