Дијагонално од Стопанска Банка доаѓа. Кога ќе се поминат главните семафори кој ги делат Аеродром и Н.Л. одма од десно идеш по тротоарот ( долг паркинг ) во правец кога идеш накај Усје. Ќе видиш има во првата зграда ( блок зграда ) кафич, бочно е Горење и од внатрешна страна е Тони. Дијагонално ќе ја видиш Стопанска Банка. Незнам колку го знаеш од порано тој дел...пред повеќе од 15г таму имаше бензиска и стовариште. Еве ти ја страната нивна на фб па види на мапата или ако те извртев како рингишпил со објаснувањево најубаво јави им се. Или ај во лп ќе ти објаснам поубаво. Блиску ти е иначе и мм сигурно знае за каде зборам. Базаро е сосема на друг крај кај Жито и накај Рамсторот. Нема шо да бараш од таа страна. Едит. Забораив страната да ја постирам.. https://www.facebook.com/Ortopedija-PZU-St-Medika-959690724169588/
Да да знам каде е тоа е во Реонски Центар во Адора зградата а и Памук Пале знам веќе каде е Од мои 6год.сум во Ново Лисиче добро го знам...Башка што работев во Телеком големата пошта сега што ќе биде ПСС Фала многу
Имаат попуст некој да знаеш. Јависе и закажи. Имаат и масажи за нас мајки да се опуштиме Ја и ти сигурно се знаеме да се видиме. Од 1982г како се изградија зградите сме таму. Уште Н.Л. се градеше. Ајде нека стопли и како што договоривме..ќе шеткаме во парков бакнеж до дечкото со најубаво име
Само ќе се надоврзам на другите членки, одличен доктор, супер однос, детален преглед, разбирлив, фин и пријатен човек.
Ајде нека потстопли и кај парков со фонтаниве кај црквава во Аеродром ќе се збереме и @pile30 со синко ќе дојдат Па ќе јадеме сладолед од Дежаву Сигурно сме се сретнале со колички дур шетаме.
Во ординацијата кај Тони Талевски имаат попуст. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=195012884589479&id=100022423074315
На 5месеци или поточно со 4ри полни и натака, до 5от полн.. Јас ќе го носам на 4м и 3недели Едит: така ни е кажано..
Сега најдов на извештај, го носев на 2 и пол, ми пишува контрола по 3 месеци. Сепак фала ти, утре ќе се јавам да се осигурам.