Дали некој бил кај Видоевски на втор преглед? Кај него бев првиот преглед и прегледот траеше 5 минути и ништо не ми кажа. Ама ај, си викав може толку има да се каже за прв пат, но после кога ги прочитав вашите искуства со други ортопеди, се замислив. Сега незнам дали на овој преглед воопшто да одам кај него?
Кај Видоевски се оди само ако има некаков проблем со колкчињата. Таков е он, не зборува ама е многу стручен. За бебе со нормален раст и развој одете кај Анета, докторката што работи со него, детална е , многу зборува, објаснува и дури ќе ви се смачи да ја слушате.
Мајки колку чини прв преглед кај др. Тони од Ново Лисиче и колку време однапред отприлика се закажува термин ?
1200 den.mu e so popust za mesec Mart...vo petokot prasav...a za kolku odnapred se zakazuva ne prasav izumiv
Mamicki imate kontakt od Dr sto raboti so Vidoevski? I kako se vika doktorkata?!?! I mene da me viknete tuka sum kaj sunset i jas
Здраво мамички, имам едно прашање за тие шо одат мна ортопед во тоалуруц (мајчин дом). Бевме на преглед пред тримесеци со приоритетен упут. На извештајот ни пишува за 3 месеци на конрола, ама тогаш заборавив да прашам дали ке ни реба нов упут или нема пореба од закажување. Дали знаете дали треба прво да извадам упут од матичен???
Ние бевме пред месец дена кај Др.Ненад што работи на клиника но доаѓа и во мајчин дом...не прегледа,па ехо на колкчиња и ни закажа за 3месеци но ни даде упат за кој ден и во колку саат за следна контрола
Мајки од прилеп дали во прилеп има приватен ортопед каде можам да ја однесам малата, бидејќи во битола нема ?
Мајки на првиот преглед после проодување ви правеа ли ехо на колкчињата? Ние бевме на преглед уште пред два месеца ама не му направи ехо па мисла ми е, може ке му направеше да не плачеше и врискаше таму