ne pravat. posledno eho na kolkovi e koga ke mu se dobro razvieni jadrata znaci nekade 5 ili 6 meseci t.e. na vtoriot pregled koga se odi za sednuvanje. posle prooduvanje pregledot e za toa kako gazi na stapalata i dali pravo gi drzi nozete dur odi.
Мислам дека е само до 12 после оди во државна, денот кога бевме беше така, а дали е пракса секогаш така искрено не знам.
Во која зграда точно? На горење? ЖНие до душа одиме кај Видоевски, сега сме на преглед тој по проодување што е, ама да знам точно каде е овај штом ми е поблиску, ако нешто ми затреба...
Па така некако му доаѓа. Од едната страна има знам Горење од страната на зградата до неа ортопедот. Наспроти ортопедот има кафич.
Споа работи и со бебиња? Ние бевме кај Талески 2+ и ни рече следно на 7месеци. Се си мислам дека ќе одам и порано
Здраво. Не знам дали е овде местото да прашам ,некој да не има искуство да ми препорача ортопед во Филип Втори, за возрасен ми треба. ?
Tret pat veke kako ke odime kaj nego.Super e covekot @bushavobebe nie ja nosevme malata kaj Saso prezime ne mi teknuva.Isto i mm ima odeno kaj nego
Ортопедски преглед бр.2 завршен Дунде има зелено светло да седи под 45°, а за еден месец и на 90° Дунде било големо и по 2 капсули бебитол треба да почне да внесува омега е плус Следна контрола на 8 месеци. Дубаче и џампер не
Дунде била голема и дупла доза вика!? А тек кога ќе го види моево џинче ќе ни тродуплира изгледа Ние сме на 11ти
Mojava od utre treba so 2 da pocne. Barav vigntol da i dade ama ne ovoj mesec perli. Sto ti prai dobro rabotenje na firmava
Во петокот сме закажани кај др Ивана во Ремедика за прв ортопедски преглед. Сакав да прашам што да очекувам, пошто мие првороденче... поима немам што како.