Е извиканиот Видоевски покрај арогантниот однос ни фонтанела не провери А Иванка од Ремедика да не ја коментирам со тоа арогантното однесување. После испис требаше да го провери синко зошто имаше некое израсточе на прстето кое го подврзуваа за да падне. И нормално ние испаничени родители да не де искомплицира. Едвај ја донесоа да го види, а и кога дојде еден надмен однос, демек што ме замарате. Ми доаѓаше бокс да и удрам во тие моменти.
54% ортопедски преглед https://grouper.mk/skopje/deal/sante-plus-group-ortopedski-pregled Некој бил тука?
Кога најрано се прави првиот преглед? Ние утре сме 39 дена и тогаш закажав. *Каде е ортопедија во Систина?
Кој те враќа па и ти на пусулчето што го даваат кога те испуштаат пишува на 6 недели контрола. Таман си
Па дека не сум од Скопје после првиот преглед ми рекоа немора дури таму да одам за едно мерење.. И затоа не одев
Девојки, што се прават на првиот преглед? Ние бевме кај Киро Марковски во Букурешт, ехо на колкови им направи, малце ножиња, рачиња им промрда и толку. Ни даде само Вигантол капки за едното. Се на се 5 мин траеше прегледот. За широк повој не ни ни спомна. Да не има уште нешто плус да не прават да ги носам пак? И рече 6 мес ко ке направат на контрола.