Излага во систина поефтино, може е стручен ама професионалност 0. Ќе видат дека идат луѓе и ајдеее удри. Искрено мислам дека треба максимум да е 1000 ден, па ќе можат и повеќе луѓе да си дозволат сепак за деца збориме има толку мн трошоци некој о по 2-3 деца. Реално ништо не троши за време на преглед
Завршивме денес со преглед, океј е се со малата. На шалтер видов тарифник, пишуваше специјалистички преглед 3000ден.
Ова кај Антоније Хаџи Антоновски? Ако е таму, тој ја прегледа малата или докторката? Пошто јас знам дека новиот ортопед кај него е Александра Димова, кај што ги носев моите деца.
Можеби во смени работат. Небитно, барем знаеме дека се цените покачени и што да очекуваме. Јас плаќав 590 за ехо, 490 без ехо, преку мој термин во Неуромедика, 3000 некако многу е.
Премногу е Анке. Јас читав, минатата недела феминка била 2000ден. Од овас недела 3000. Го гледам ценовникот сакав да станам и да си заминам! И пат до ск, патарини нафта 100евра преглед, глупости...
Нов пациент. Најискрено ништо не ми зема за прегледот, немав ниту врски ни ништо. Е, бил водолија во хороскоп како малата, и идна колешка ќе сум била.
Во Битола во Плодност мислам е 700 ден преглед кај Александар Ристевски. Ама ова за ехо на колкчиња , а ортопед нз дали има во Плодност ако знае некој нека пиши.
Majki da ve prasam nesto Kaj mene malata e vreme da ja nosam na ortoped pa koj doktor e taka po dobar za pregled I dali ima nekoj od veles Ne mi e problem ni za vo privatno vazno mi e da e dobar
Ние минатата недела бевме кај Антоније, во чекалната пишуваше цена од 3000 денари, за преглед и ехо на колкчиња. по прегледот кога прашав колку, рече зошто ми е имењачка и е родена во февруари и зошто цело време ми се смееше само 1000 денари. Специјален попуст за неа. Останав во чудо, си плативме кај него на рака и си излеговме.