И ние бевме денес, истото ни го кажа и на нас, за широк повој, потполно исти зборови.. Се мислам дали да му ставам..на мисла ми е.. Закажав сега во Ремедика, ама дури 25 имаше слободно..за друго мислење
Таа изгледа едно научила и на сите им повторува исто не ми се верува дека шибнав пари за тоа пелената 1300 денари. Некогаш неможам сама на себе да се изначудам колку сум глупа на моменти
Здраво,дали некој може да ми помогне да ми пише број од др Дарко Талески од 8 ми септември.Треба да се вадат штрафови од нога как дете а докторт никако не може да го исконтактираме.Благодарам
А кои доктори се сега таму? Јас се јавив да закажам за кај Антоније,па он не бил тука до крај на месец,па закажав кај еден од нив. Искрено името го заборавив
@pepapa @Spidy @SaNJaAaaAaa Каков д витамин препорачува Тони Талески,бејбитолот со омега или оние обични д3 од шишенце,или пак комбинација? Досега само бејбитол д3 со омега му дававме на синко,кутивчето ќе ни се потроши неколку дена пред преглед па да знам дали да купувам пак или оние обични? Знам дека дозата е различна кај секое бебе,ама дали ги форсира бејбитол или не?
Овие истите ги давам од 3 месеца кога бевме на контрола, тие ми ги кажа. Сега следнава недела имаме пак контрола, па ќе видам што ќе каже. Јас искрено не се врзувам многу за фирми, ама бидејќи работев медицински претставник, имам врски да ги земам овие по набавна цена и зароа други не сум ни барала. Иначе витаминот е тој, од која фирма и да купиш. Битна е дозата, а витамин Д било каков можеш да земеш.